RadGrid sorting issue - column headers disappear on header checkbox click

5 posts, 0 answers
  1. Tanya
    Tanya avatar
    3 posts
    Member since:
    Sep 2012

    Posted 29 Sep 2012 Link to this post

    Hi,

    I am using a Telerik's GridView and experiencing the following issue:
    Each row in the gridview has a checkbox, so does the header of the Gridview (to select or deselect all the rows).

    There is sorting that works fine everytime I click on column headers.
    But when I click on the checkbox in header to select or deselect all rows in the grid, the column headers disappear.

    When I switch off the sorting functionality - checkbox works fine and headers are not missing.

    When I switch on the sorting functionality, the sorting works fine when clicking on column headers, but again when clicking on header checkbox to select or deselct all rows - headers disappear.

    I would appreciate any advice.

    Thank you,
    Tanya
  2. Stefan
    Admin
    Stefan avatar
    2911 posts

    Posted 03 Oct 2012 Link to this post

    Hello Tanya,

    Thank you for writing.

    In order to allow me to assist you with this case I will need to investigate the project where the observed issue occurs. For this reason, I would like to kindly ask you to send us your project by opening a new support ticket where attachments are allowed.

    Thank you in advance for your cooperation. I am looking forward to your support ticket.

    All the best,
    Stefan
    the Telerik team
    RadControls for WinForms Q2'12 release is now live! Check out what's new or download a free trial >>
  3. Tanya
    Tanya avatar
    3 posts
    Member since:
    Sep 2012

    Posted 13 Nov 2012 Link to this post

    Hi,

    Thank you for the response. I already found and resolved the issue.

    Tanya
  4. Hera
    Hera avatar
    1 posts
    Member since:
    Dec 2013

    Posted 03 Dec 2013 Link to this post

    Hi Tanya,
        How did you solve this problem?
    thanks,
    Hera
  5. Stefan
    Admin
    Stefan avatar
    2911 posts

    Posted 05 Dec 2013 Link to this post

    Hello Hera,

    As I mentioned in my previous reply, we were not able to replicate the described case. If you would like us to help you with your case, please send us a sample where the issue can be reproduced and we will gladly look into it. You can open a new support ticket in order to send us the sample.

    Looking forward to your reply.

    Regards,
    Stefan
    Telerik
    TRY TELERIK'S NEWEST PRODUCT - EQATEC APPLICATION ANALYTICS for WINFORMS.
    Learn what features your users use (or don't use) in your application. Know your audience. Target it better. Develop wisely.
    Sign up for Free application insights >>
Back to Top