This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Passing alias parameters to report does not work

1 Answer 57 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Bob
Top achievements
Rank 2
Bob asked on 09 Dec 2013, 09:59 PM
I am calling a stored procedure from my report and passing in two parameters.  The first parameter is a SQL tinyiny, the second parameter is a SQL user defined data type named [OMS].[Lot_Number].  The data type is actually of type char(10).  In any case, when I attempted to programically set the parameter of the lot_number, and end users attempt to view the report, the query disregards the parameter.

To make this even more strange, when the developers run the exact code, the report functions as designed.

So after spending several, SEVERAL hours looking into the issue and passing blame amongst others in my IT department, I removed the user defined data type and defined it as char(10).  When the end users ran the report, the report finally produced the correct data.

This here is where I ask, does the report engine accept user defined data types and if so, how to pass the parameter to the stored procedure?

I appreciate  your help.

Regards,
Bob

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Stef
Telerik team
answered on 12 Dec 2013, 04:05 PM
Hi Bob,

Please take a look at the other forum thread you posted on the same question: Passing user defined data type parameters to report does not work.

In future please avoid posting the same question multiple times. If it is an emergency, use our support ticketing system where you can get a guaranteed reply in a timely manner.

Regards,
Stef
Telerik

New HTML5/JS REPORT VIEWER with MOBILE AND TOUCH SUPPORT available in Telerik Reporting Q3 2013! Get the new Reporting version from your account or download a trial.

Tags
General Discussions
Asked by
Bob
Top achievements
Rank 2
Answers by
Stef
Telerik team
Share this question
or