This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

My text editor goes haywires

2 Answers 11 Views
Editor
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Sang
Top achievements
Rank 1
Sang asked on 29 Jan 2014, 09:22 PM
See image for details, the editor seems to be out of whack when in edit mode.

2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Sang
Top achievements
Rank 1
answered on 29 Jan 2014, 09:23 PM
Here is the code:
<div class='tab-content k-widget'>
            @Html.ValidationSummary()
    
            @using (Rite.FormTable())
            {
                using (Rite.FormColumn(classCss: "editorWidth"))
                {
                    @(Html.Kendo().Editor()
                                .Name("Message")
                                .HtmlAttributes(new
                                      {
                                          @class = changeTrack,
                                          data_bind = "value: Message",
                                          style = "width: 800px; height:600px",
                                      })
                                .Tools(t => t.Clear()
                                          .Bold()
                                          .Italic()
                                          .Underline()
                                          .FontColor()
                                          .FontName()
                                          .FontSize()
                                          .JustifyLeft()
                                          .JustifyCenter()
                                          .JustifyRight()
                                          .JustifyFull()
                                          .InsertUnorderedList()
                                          .InsertOrderedList()
                                          .Indent()
                                          .Outdent()
                                          .CreateLink()
                                          .Unlink()
                                          .SubScript()
                                          .SuperScript()
                                          .InsertImage()
                                        )
                    )
                }
0
Iliana Nikolova
Telerik team
answered on 31 Jan 2014, 09:26 AM
Hi Sang,

I believe the issue is styling-related, however the provided configuration is not enough to detect the actual reason. Is it possible to provide an isolated runnable example which I can test locally - this way I would be able to check what exactly is going wrong and provide concrete recommendations. Thank you in advance for your time and cooperation.

Regards,
Iliana Nikolova
Telerik
Join us on our journey to create the world's most complete HTML 5 UI Framework - download Kendo UI now!
Tags
Editor
Asked by
Sang
Top achievements
Rank 1
Answers by
Sang
Top achievements
Rank 1
Iliana Nikolova
Telerik team
Share this question
or