Glitches in Demo/Trial

2 posts, 0 answers
  1. Juergen
    Juergen avatar
    2 posts
    Member since:
    Oct 2008

    Posted 27 Oct 2008 Link to this post

    Hi,
    I'm evaluating the RadControls for WinForms and see some effects I would call bugs...
    But I'm not sure if this might not result from cruft on my machine (last re-install is sometime ago), so I'd just like to ask if someone can confirm my sightings:

    - In the demos open RadDock/'Tabbed Document' or MDI, undock Log or Settings window and let it float somewhere, then grab it again and try to dock it back. If the transparent window you want to dock overlaps (even slightly) with the 'docking arrows' when they appear or disappear those arrows (after disappearing: at their new position) are filled grey and not filled with their blue bitmaps.

    - in design mode, if I open the 'Property Builder' for the dropdown part of a RadMultiColumnComboBox and close it, I get a null-reference exception.

    Both seem no 'showstoppers' but if I can find them after only short time of experimentation, it's not good for my confidence in these controls ;-)
    So: are these reproducible by someone?

    TIA, Juergen
  2. Nick
    Admin
    Nick avatar
    767 posts

    Posted 28 Oct 2008 Link to this post

    Hello Juergen,

    Thank you for contacting us.

    You are correct about both issues. RadDock has not had major updates for a while, and in the upcoming release we will again offer just bug fixes, including for the issues you have reported. Our plans for Q1 2009 to provide significant performance and usability improvements, as well as new features that have been requested so far.

    I hope that the minor glitches you have found are not real showstoppers for you. 

    Do not hesitate to contact me back if you have further questions.
     

    Sincerely yours,
    Nick
    the Telerik team

    Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.
Back to Top