This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Expression blend not working for Q2 release 2010.2.812.40

2 Answers 49 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Wasif Jahangir
Top achievements
Rank 1
Wasif Jahangir asked on 15 Aug 2010, 11:18 AM
Hi,
   i have installed Q2 release for WPF dated 12th august. but after installing i m unable to see my controls in Expression blend. whole form is empty. previously i m having version Q1 0603 release i.e. 3rd jun 2010. is there anything else to configure..... ?

im getting following error i.e. : Cannot Locate resource Themes/GenericTransparent.xaml for every Telerik control

2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Dani
Telerik team
answered on 19 Aug 2010, 07:58 AM
Hi Wasif Jahangir,

Thank you for contacting us for advice.

You should have no difficulties viewing the latest controls in Expression Blend.  Please provide more details about your project. Are you using a CustomTheme? Could you send us a sample project illustrating the error you get?

Looking forward to your reply.

Regards,
Dani
the Telerik team
Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
0
Heather
Top achievements
Rank 1
answered on 01 Oct 2010, 06:34 PM
I had the same problem but tracked it down.  It had to do with one of the projects in my solution pointing to a patch version of the dlls.  When I fixed my project references and pointed them all back to the 812 build all my controls showed up in blend again.
Tags
General Discussions
Asked by
Wasif Jahangir
Top achievements
Rank 1
Answers by
Dani
Telerik team
Heather
Top achievements
Rank 1
Share this question
or