docking doesn't seem to be honoring MinHeight

5 posts, 0 answers
  1. Casey
    Casey avatar
    27 posts
    Member since:
    May 2009

    Posted 24 Sep 2009 Link to this post

    I've copied and pasted the xaml from here.
    http://demos.telerik.com/silverlight/#Docking/SplitContainers

    and tried changing the min height everywhere, but can't seem to get it work..

    I've changed these 3 places (one at a time of course)

     

     

    <telerikDocking:RadDocking.DocumentHost >

     

     

     

        <telerikDocking:RadSplitContainer MinHeight="300">

     

     

     

            <telerikDocking:RadPaneGroup MinHeight="300">

     

     

     

                <telerikDocking:RadDocumentPane Header="Document 1" Title="Document 1" MinHeight="300" />

     

     

     

            </telerikDocking:RadPaneGroup>

     

     

     

        </telerikDocking:RadSplitContainer>

     

     

     

    </telerikDocking:RadDocking.DocumentHost>

    ---------------

     

  2. Miroslav Nedyalkov
    Admin
    Miroslav Nedyalkov avatar
    1718 posts

    Posted 28 Sep 2009 Link to this post

    Hi Casey,

    This looks like a bug. I will log it and we will schedule it for one of the upcoming releases. Most probable it will be fixed after Beta 2 (after two weeks). Hope this time-frame is good for you.

    I updated your account with Telerik points.

    Regards,
    Miroslav Nedyalkov
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
  3. Casey
    Casey avatar
    27 posts
    Member since:
    May 2009

    Posted 20 Oct 2009 Link to this post

    Has this been fixed in the latest release?
    casey
  4. Miroslav Nedyalkov
    Admin
    Miroslav Nedyalkov avatar
    1718 posts

    Posted 20 Oct 2009 Link to this post

    Hello Casey,

    Unfortunately we didn't managed to fix for the Beta version. We scheduled it for the Q3 release. Hopefully it will be fixed earlier.

    Greetings,
    Miroslav Nedyalkov
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
  5. Matthew Goulet
    Matthew Goulet avatar
    1 posts
    Member since:
    Dec 2009

    Posted 11 Mar 2010 Link to this post

    Q1 has just been released and it looks like this bug still hasn't been fixed. Has it?
Back to Top