This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Bug in image browser Q3:Beta demo

3 Answers 74 Views
Editor
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Mattias
Top achievements
Rank 1
Mattias asked on 01 Nov 2012, 03:04 PM
Hi,
It's just a beta but I get an error if I create a new folder and then clicks to go in it.

Regards,
Mattias

3 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Rosen
Telerik team
answered on 02 Nov 2012, 07:44 AM
Hi Mattias,

Could please provide more details about how to recreate the problem? I have made a short video which captures the behavior, take a look maybe I'm missing something obvious.

Regards,
Rosen
the Telerik team
Join us on our journey to create the world's most complete HTML 5 UI Framework - download Kendo UI now!
0
Mattias
Top achievements
Rank 1
answered on 02 Nov 2012, 08:00 AM
Hi Rosen,
I do it exactly the same way. But when click the folder I get an alert: "A directory with this name was not found".
And in the address line it says >undefined

The error is with FF 16.0.2. I tried in IE 10 to and it seems to work there. So maybe it's just a Firefox bug.

/Mattias
0
Rosen
Telerik team
answered on 02 Nov 2012, 12:59 PM
Hello Mattias,

Indeed, we were able to recreate the issue using FireFox 16.0.2. It appears to be an issue with the server side service, which should be resolved now. I have also updated your telerik points as a token of gratitude.

Regards,
Rosen
the Telerik team
Join us on our journey to create the world's most complete HTML 5 UI Framework - download Kendo UI now!
Tags
Editor
Asked by
Mattias
Top achievements
Rank 1
Answers by
Rosen
Telerik team
Mattias
Top achievements
Rank 1
Share this question
or