Attempted to read or write protected memory

3 posts, 0 answers
  1. Jon
    Jon avatar
    539 posts
    Member since:
    Apr 2004

    Posted 02 Feb 2010 Link to this post

    Hi..
    When I set my ItemSource for the TreeViewItem more than once I get this error.   I ran differant querys and set the ItemSource. Any idea what I'm doing wrong. I'm using RIA Services.  The first time it works fine.. the 2nd it errors out..
     Thanks again!!


    // Pass In _Topic...


      var query = from em in this.DS.GetEmailsQuery() where em.TOPIC == _Topic
           orderby em.EMAILDATE descending
                  select em;

        LoadOperation<Email> lo =  this.DS.Load(query); 
        lo.Completed += new EventHandler(lo_Get_Data_Completed_INBOX);

     

     

     

        void lo_Get_Data_Completed_INBOX(object sender, EventArgs e) 
        {      

           LoadOperation owlop = sender as LoadOperation;  
                   if (owlop.HasError)   
                    {
                        // do something

                    } 
     

                    treeviewItem.ItemsSource = this.DS.Emails;     << ERROR HERE >>>

         }
         



                 
  2. Valentin.Stoychev
    Admin
    Valentin.Stoychev avatar
    2198 posts

    Posted 03 Feb 2010 Link to this post

    Hi Jon The Nerd,

    We are not aware of such issue with RadTreeView. Can you try with the MS TreeView and let us know the result.

    Sincerely yours,
    Valentin.Stoychev
    the Telerik team

    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
    Follow the status of features or bugs in PITS and vote for them to affect their priority.
  3. Jon
    Jon avatar
    539 posts
    Member since:
    Apr 2004

    Posted 03 Feb 2010 Link to this post

    HI..
    I appears to only happen on IE on my computer.  Other computers don't have the error.
    ???  
    thanks... I don't think it's the treeview - but maybe IE?
Back to Top