openaccess

2 posts, 0 answers
  1. Gary
    Gary avatar
    19 posts
    Member since:
    May 2012

    Posted 12 Jun 2018 Link to this post

    I am having issues with OpenAccess (I know it says JustMock under product, but OpenAccess is no longer an option)

     

    I have a solution that I can build.  When I send it to our CI server, it also builds.  I had a new developer download the code and attempt to build, but he is getting build errors that seem to be related to the open access enhancer.

    here is the error message:

     

    1>------ Build started: Project: YGLResources, Configuration: Debug Any CPU ------

    1>  REDACTED\ YGLResources -> YGLResources.dll

    2>------ Build started: Project: YGLCommons, Configuration: Debug Any CPU ------

    2>C:\Program Files (x86)\MSBuild\14.0\bin\Microsoft.Common.CurrentVersion.targets(1820,5): warning MSB3277: Found conflicts between different versions of the same dependent assembly that could not be resolved.  These reference conflicts are listed in the build log when log verbosity is set to detailed.

    2> REDACTED\ MailClient.cs(53,34,53,36): warning CS0168: The variable 'ex' is declared but never used

    2>  YGLCommons -> REDACTED\ YGLCommons.dll

    3>------ Build started: Project: YGLModels, Configuration: Debug Any CPU ------

    3> REDACTED\ YGLModels.dll(-1,-1): OpenAccess Enhancer error 0: Unable to load assembly 'YGLModels, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' : Could not load file or assembly 'Nest, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=96c599bbe3e70f5d' or one of its dependencies. Operation is not supported. (Exception from HRESULT: 0x80131515)

    3> REDACTED\ YGLModels.dll(-1,-1): OpenAccess Enhancer error 0: ExceptionString:

    3> REDACTED\ YGLModels.dll(-1,-1): OpenAccess Enhancer error 0: System.SystemException: Unable to load assembly 'YGLModels, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' : Could not load file or assembly 'Nest, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=96c599bbe3e70f5d' or one of its dependencies. Operation is not supported. (Exception from HRESULT: 0x80131515) ---> System.Reflection.ReflectionTypeLoadException: Unable to load one or more of the requested types. Retrieve the LoaderExceptions property for more information.

    3> REDACTED\ YGLModels.dll(-1,-1): OpenAccess Enhancer error 0:    at System.Reflection.RuntimeModule.GetTypes(RuntimeModule module)

    3>REDACTED\ YGLModels.dll(-1,-1): OpenAccess Enhancer error 0:    at System.Reflection.RuntimeModule.GetTypes()

    3>REDACTED\ YGLModels.dll(-1,-1): OpenAccess Enhancer error 0:    at System.Reflection.Assembly.GetTypes()

    3>REDACTED\ YGLModels.dll(-1,-1): OpenAccess Enhancer error 0:    at Telerik.OpenAccess.Metadata.MetadataAttributesReader.PrepareMetaModelTypes(Assembly assembly)

    3>REDACTED\ YGLModels.dll(-1,-1): OpenAccess Enhancer error 0:    --- End of inner exception stack trace ---

    3>REDACTED\ YGLModels.dll(-1,-1): OpenAccess Enhancer error 0:    at Telerik.OpenAccess.Metadata.MetadataAttributesReader.PrepareMetaModelTypes(Assembly assembly)

    3>REDACTED\ YGLModels.dll(-1,-1): OpenAccess Enhancer error 0:    at Telerik.OpenAccess.Metadata.MetadataAttributesReader.ReadMetaModel(Assembly assembly)

    3>REDACTED\ YGLModels.dll(-1,-1): OpenAccess Enhancer error 0:    at Telerik.OpenAccess.Metadata.AttributesMetadataSource.<>c__DisplayClass1.<FromAssembly>b__0()

    3>REDACTED\ YGLModels.dll(-1,-1): OpenAccess Enhancer error 0:    at Telerik.OpenAccess.Metadata.AttributesMetadataSource.CreateModel()

    3>REDACTED\ YGLModels.dll(-1,-1): OpenAccess Enhancer error 0:    at Telerik.OpenAccess.Metadata.MetadataSource.GetModelCore(MetadataContainer old)

    3>REDACTED\ YGLModels.dll(-1,-1): OpenAccess Enhancer error 0:    at Telerik.OpenAccess.Sdk.Enhancer.Enhancer.CrossDomainRunImpl(AssemblyLoader assemblyLoader)

    3>REDACTED\ YGLModels.dll(-1,-1): OpenAccess Enhancer error 0:    at Telerik.OpenAccess.Sdk.Enhancer.EnhancerBase.CrossDomainRun()

    ========== Build: 2 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========

  2. Lance | Team Lead - US DevTools Support
    Admin
    Lance | Team Lead - US DevTools Support avatar
    1047 posts

    Posted 12 Jun 2018 Link to this post

    Hi Gary,

    The reason you weren't able to assign Data Access as a Support Ticket product is because there is no longer support for Data Access. This is because the product has been retired and the 1 year overlapping support period for people with support licenses has elapsed (the Data Access support team itself no longer exists).

    To help you get assistance for this, I have converted the ticket to the Data Access forum type (this is the recommended location to post Data Access questions). For your convenience, here is the directly link to the post

    As a courtesy to help speed up a response, I've reached out internally to see if I can find some of the engineers who may have been on the Data Access support team and see they can assist. If successful, they're reply here. 

    Note:
    I did not see any sensitive information in the build output. However, in an abundance of caution, I have gone ahead and redacted irrelevant file paths from the build output anyways. I've kept an original copy of the output in a private note on this thread that the engineers will be able to see.

    Regards,
    Lance | Tech Support Engineer, Sr.
    Progress Telerik
    Telerik Data Access is no longer being developed. For more information please refer to this page.
Back to Top