x-axis label font style

2 posts, 0 answers
  1. Anatoly Chekh
    Anatoly Chekh avatar
    86 posts
    Member since:
    Apr 2010

    Posted 15 May 2011 Link to this post

    Hello!

    I have a problem. I hope you will can help me.

    1) I have a bar chart.
    2) I want to set custom style for the x-axis. All peroperties beside Font Style works fine.
    3) If I set FontStyle.Italic - I have italic label - this is ok
    4) If I don't set it - I have normar style - this is ok.
    5) But if I set FontStyle.Normal - I have italic style.

    If I set FontStyle.Normal for the Y axis or for X axis of the horizontal bar chart - It works fine (I have normal style).

    Is this a bug or how can I fix this issue?

    Thank, Anatoly Chekh.
  2. Yavor
    Admin
    Yavor avatar
    11 posts

    Posted 18 May 2011 Link to this post

    Hello Anatoly,

    Based on the supplied information, it is hard to determine what is causing the property not to be honored. If the issue persists, you can open a formal support ticket, and send us a small working project, demonstrating your setup, and showing the unwanted behavior. We will debug it locally, and get back to you with more information on the matter.

    Kind regards,
    Yavor
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
Back to Top