Weird editing bugs writing forum posts

3 posts, 0 answers
  1. Brad
    Brad avatar
    15 posts
    Member since:
    Mar 2016

    Posted 08 May 2017 Link to this post

    When I create a forum post in Chrome, the cursor randomly jumps around while I am typing. It will jump back several characters and I will then be typing in the middle of the last word.

    In Firefox, I cannot paste into the editor, nothing shows up. I can past in the title field however. Also in Firefox the enter key will not linefeed. Shift-enter works however.

    I am not having problems with any other web sites.

    I am using the latest version of both browsers. I am on Windows 10.

    - Brad
  2. Plamen
    Admin
    Plamen avatar
    7 posts

    Posted 11 May 2017 Link to this post

    Hello Brad,

    We are not able to reproduce this issue. 

    Here are a few suggestions that may help:

    1. You can try to uncheck "Hide pointer while typing" and see if it helps. How to do this - open Settings > Devices > Mouse & Touchpad > Additional mouse options> Pointer options > uncheck "Hide pointer while typing" and click Apply.

    If you are using a laptop:
    1. You can try to open Settings > Devices > Mouse & Touchpad. Under Touchpad settings, you will see "To help prevent the cursor from accidentally moving when you change the delay before clicks work". Here from the default "Medium Delay", select "Long Delay" and see if it helps.
    2. This could typically happen if your  touchpad  is sensitive and you accidentally touch it while typing. You can try to disable or turn off the Touchpad.

    If the problem is still reproducible, could you please provide us some additional information:
    1. What device do you use - laptop, desktop pc, etc...?
    2. Steps to reproduce the problem.
    3. If  you are able to record a video.

    Thank you in advance.

    Regards,
    Plamen
    Telerik by Progress
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
  3. Listo Brands
    Listo Brands avatar
    1 posts
    Member since:
    Nov 2017

    Posted 20 Nov 2017 Link to this post

    I've had the same happen day but thought it was more of a browser issue.
Back to Top