Unknown attribute LineStyle on element ParametricLine

3 posts, 0 answers
  1. Maxim
    Maxim avatar
    10 posts
    Member since:
    May 2009

    Posted 16 Jul 2009 Link to this post

    Hello
    We are using RadChart and sometimes we got an exception

    Code: 2012    
    Category: ParserError       
    Message: Unknown attribute LineStyle on element ParametricLine.     
    File:      
    Line: 1     
    Position: 656    
    The problem is that we couldn`t find the way to reproduce it. Application periodicaly gets updates from server and redraw several chart. This error may ocure after one or serveral hours. No other actions are performed with applications.
    What could be the reasons and what can we do with it?



  2. Giuseppe
    Admin
    Giuseppe avatar
    2363 posts

    Posted 17 Jul 2009 Link to this post

    Hi Maxim,

    This is really odd and so far we have not received any customer reports that resemble this issue. Unfortunately based on the provided information we were unable to reproduce the problematic behavior in our local tests and we would not be able to advise you properly unless you are able to isolate the problem and send us a sample application that we can investigate or a step-by-step guide that we can use in our local tests.

    We are sorry we cannot be of much help on this issue.


    All the best,
    Manuel
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
  3. Maxim
    Maxim avatar
    10 posts
    Member since:
    May 2009

    Posted 22 Jul 2009 Link to this post

    Hello.

    This bug has gone after we removed ParametricLine from our custom chart style.
    If it will be back, we'll try to provide more information.

    Thank you.
Back to Top