ToolWindow Resize Issue

7 posts, 1 answers
  1. James
    James avatar
    136 posts
    Member since:
    Nov 2008

    Posted 27 Dec 2009 Link to this post

    Hello,

    I have noticed an issue with resizing a ToolWindow- if you attempt to size the Top side of the window, either upwards or downwards, it moves the ToolWindow instead of resizing.

    This only occurs if you attempt to resize the Top side first, if you resize any other side first (which works fine) then try the Top then the issue does not occur. Very strange!

    I can reproduce this on the demo site as well:
    http://demos.telerik.com/silverlight/

    Regards,
    James.

  2. Miroslav Nedyalkov
    Admin
    Miroslav Nedyalkov avatar
    1718 posts

    Posted 28 Dec 2009 Link to this post

    Hello James,

     Thank you for pointing us this issue out. We logged it and fix it for one of the upcoming releases.

    Best wishes,
    Miroslav Nedyalkov
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
  3. James
    James avatar
    136 posts
    Member since:
    Nov 2008

    Posted 13 Mar 2010 Link to this post

    Hi Miroslav,

    Is this defect still on your radar to be fixed one day? I see it is still an issue in Q1 2010.

    Regards,

    James
  4. Miroslav Nedyalkov
    Admin
    Miroslav Nedyalkov avatar
    1718 posts

    Posted 15 Mar 2010 Link to this post

    Hello James,

     It is on our TODO list. We should fix it soon. It will be included in the release notes when it is fixed.

    Best wishes,
    Miroslav Nedyalkov
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
  5. James
    James avatar
    136 posts
    Member since:
    Nov 2008

    Posted 16 Apr 2010 Link to this post

    Hi Miroslav,

    I see this is fixed in 2010.1.0412 :-)

    I'm just breaking in SL4 and all seems to be okay except I did notice the speed of hiding a split container has changed.. Can you confirm this?

    It now starts sliding in very very slowly then dissappears at normal speed (i.e. quickly), though redisplaying the split container behaves as it used to. Previously it used to snap in very fast when hiding and pop back out at the same speed.

    Regards,

    James.

  6. Answer
    Miroslav Nedyalkov
    Admin
    Miroslav Nedyalkov avatar
    1718 posts

    Posted 21 Apr 2010 Link to this post

    Hi James,

     We decided to change the animations of all control to look more consistent. Anyway you can change the animations of the Docking control. Please find the attached project that demonstrates how to customize the animations of the Docking control. This way you could make the animation work as you like.

    Kind regards,
    Miroslav Nedyalkov
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
  7. James
    James avatar
    136 posts
    Member since:
    Nov 2008

    Posted 21 Apr 2010 Link to this post

    Thanks very much,

    James.
Back to Top