Toolbox and SL Assemblys

4 posts, 0 answers
  1. Ulrich Fiege
    Ulrich  Fiege avatar
    62 posts
    Member since:
    Sep 2005

    Posted 11 Dec 2009 Link to this post

    After i install the new December version of Silverlight i can't see
    and find the Radexpander in the Toolbox from Visual Studio. All Assemblys 
    are registered correctly to the Toolbox. I also detected that Gridview has a different Icon as before.
    Please can you check this ...
    Thanks ...
  2. Milan
    Admin
    Milan avatar
    1989 posts

    Posted 14 Dec 2009 Link to this post

    Hello Ulrich Fiege,

     

    Could you please share with us which version of Visual Studio you are using? I guess it is 2010 but we would like to know if it is Beta 2 or any other version.


    Greetings,
    Milan
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
  3. Ulrich Fiege
    Ulrich  Fiege avatar
    62 posts
    Member since:
    Sep 2005

    Posted 16 Dec 2009 Link to this post

    We are using VS 2008. Now we installed the latest internal build 1211 and
    the Radgridview and Radexpander are now in the Toolbox but with wrong
    icons. I have attached a screenshot.
    Thanks ....
  4. Milan
    Admin
    Milan avatar
    1989 posts

    Posted 17 Dec 2009 Link to this post

    Hello Ulrich Fiege,

     

    Thank you for reporting this issue. We have logged it and we will try to fix it as soon as possible.

    All the best,
    Milan
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
Back to Top