The attachable property 'ResponseButton' was not found in type 'RadWindow'.

3 posts, 0 answers
  1. Mahendra
    Mahendra avatar
    24 posts
    Member since:
    Apr 2011

    Posted 30 Jun 2011 Link to this post

    Hello,

     I have this error in my silverlight application. I thought it is due to some version issue, but if I added dlls from friends application(which works fine). then also i am getting that error. It was working few hours ago but suddenly giving me that error. What could be the reason and which steps can i follow to resolve that issue.

    Pls reply.
    Thanks,
    Mahendra
  2. Yana
    Admin
    Yana avatar
    4796 posts

    Posted 01 Jul 2011 Link to this post

    Hello Mahendra,

    We need more information in order to find the reason for this issue - which version of RadControls exactly you're using, have you upgraded recently?  Can you send us some sample code which will help us observe the problem? Thanks

    Kind regards,
    Yana
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. Mahendra
    Mahendra avatar
    24 posts
    Member since:
    Apr 2011

    Posted 01 Jul 2011 Link to this post

    Hello,

      my issue has been resolved. It may be due to varsion problem. I changed my referece dlls and it works fine now.

    Thanks,
    Mahendra
Back to Top