Template not running on IOS

10 posts, 0 answers
  1. Olivier
    Olivier avatar
    8 posts
    Member since:
    Sep 2016

    Posted 23 Feb Link to this post

    I'm following this guide: Creating a application "NativeScript Blank (JavaScript)

    http://docs.telerik.com/platform/appbuilder/nativescript/getting-started

     

    it's working fine for Android but on IOS (v10.2.1) when I scan the QR code ( from  "build xxxx in the cloud")

    the application loading screen appear then just crash. 

    I'm on a fresh install of visual studio + Appbuilder extension. Am I missing something obvious ? 

  2. Olivier
    Olivier avatar
    8 posts
    Member since:
    Sep 2016

    Posted 23 Feb Link to this post

    I'm having the same behavior with the application "NativeScript-Sample-Friends". the application seems simply close itself...
  3. Garo
    Admin
    Garo avatar
    136 posts

    Posted 28 Feb Link to this post

    Hello Olivier,

    I have tested the Blank template and the Friends sample app and I am unable to reproduce the issue that you are experiencing. Can you specify if you are building your app for the Companion/Developer app or building an App package and deploying it on a device?

    Regards,
    Garo
    Telerik by Progress
     

    Visit the Telerik Verified Plugins Marketplace and get the custom Cordova plugin you need, already tweaked to work seamlessly with AppBuilder.

     
  4. Olivier
    Olivier avatar
    8 posts
    Member since:
    Sep 2016

    Posted 28 Feb in reply to Garo Link to this post

    I added the blank template to my "https://platform.telerik.com" account. 

    Then on the iphone, inside the application "telerik" I select "open" on the app I named "BlankJavascript".

     

    If it helps, I'm getting the following output in the output of visual studio:

    <Error>: nw_socket_get_input_frames recvmsg(fd 20, 1024 bytes): [57] Socket is not connected
    <Error>: nw_socket_get_input_frames recvmsg(fd 22, 1024 bytes): [57] Socket is not connected
    <Error>: nw_socket_get_input_frames recvmsg(fd 21, 1024 bytes): [57] Socket is not connected
    <Error>: nw_socket_get_input_frames recvmsg(fd 7, 1024 bytes): [57] Socket is not connected
    <Notice>: TIC TCP Conn Cancel [3:0x17019f2e0]
    <Notice>: TIC TCP Conn Destroyed [3:0x17019f2e0]
    <Error>: nw_socket_get_input_frames recvmsg(fd 17, 1024 bytes): [57] Socket is not connected
    <Notice>: TIC TCP Conn Cancel [4:0x174385070]
    <Notice>: TIC TCP Conn Destroyed [4:0x174385070]
    <Error>: nw_socket_get_input_frames recvmsg(fd 19, 1024 bytes): [57] Socket is not connected
    <Notice>: TIC TCP Conn Cancel [5:0x17019eed0]
    <Notice>: TIC TCP Conn Destroyed [5:0x17019eed0]
    <Notice>: TIC TCP Conn Cancel [6:0x174385210]
    <Notice>: TIC TCP Conn Destroyed [6:0x174385210]
    <Notice>: TIC TCP Conn Cancel [7:0x1703800d0]
    <Notice>: TIC TCP Conn Destroyed [7:0x1703800d0]
    <Notice>: __nw_socket_service_writes_block_invoke sendmsg(fd 7, 748 bytes): socket has been closed
    <Notice>: nw_endpoint_flow_prepare_output_frames [1.1 52.21.112.254:443 ready socket-flow (satisfied)] Failing the write requests due to the connection being closed
    <Error>: nw_socket_write_close shutdown(17, SHUT_WR): [57] Socket is not connected
    <Error>: TIC Read Error [1:0x17419d740]: 1:32
    <Error>: nw_endpoint_flow_service_writes [3.1 52.21.112.254:443 ready socket-flow (satisfied)] Write request has 0 frame count, 0 byte count
    <Notice>: TIC TCP Conn Cancel [1:0x17419d740]
    <Notice>: TIC TCP Conn Destroyed [1:0x17419d740]
    <Notice>: TIC TCP Conn Start [8:0x17019c080]
    <Notice>: __nw_socket_service_writes_block_invoke sendmsg(fd 17, 31 bytes): socket has been closed
    <Error>: __tcp_connection_write_eof_block_invoke Write close callback received error: [89] Operation canceled
    <Error>: nw_socket_write_close shutdown(19, SHUT_WR): [57] Socket is not connected
    <Error>: nw_endpoint_flow_service_writes [4.1 52.21.112.254:443 ready socket-flow (satisfied)] Write request has 0 frame count, 0 byte count
    <Error>: nw_socket_get_input_frames recvmsg(fd 17, 1024 bytes): [57] Socket is not connected
    <Error>: __tcp_connection_write_eof_block_invoke Write close callback received error: [89] Operation canceled
    <Notice>: __nw_socket_service_writes_block_invoke sendmsg(fd 19, 31 bytes): socket has been closed
    <Error>: nw_endpoint_handler_add_write_request [6.1 52.21.112.254:443 failed socket-flow (satisfied)] cannot accept write requests
    <Error>: __tcp_connection_write_eof_block_invoke Write close callback received error: [22] Invalid argument
    <Error>: nw_socket_get_input_frames recvmsg(fd 19, 1024 bytes): [57] Socket is not connected
    <Error>: nw_endpoint_handler_add_write_request [5.1 52.21.112.254:443 failed socket-flow (satisfied)] cannot accept write requests
    <Error>: __tcp_connection_write_eof_block_invoke Write close callback received error: [22] Invalid argument
    <Error>: nw_endpoint_handler_add_write_request [7.1 52.21.112.254:443 failed socket-flow (satisfied)] cannot accept write requests
    <Error>: __tcp_connection_write_eof_block_invoke Write close callback received error: [22] Invalid argument
    <Error>: nw_endpoint_handler_add_write_request [1.1 52.21.112.254:443 failed socket-flow (satisfied)] cannot accept write requests
    <Error>: __tcp_connection_write_eof_block_invoke Write close callback received error: [22] Invalid argument
    <Notice>: -canOpenURL: failed for URL: "icenium://" - error: "The operation couldn\M-b\M^@\M^Yt be completed. (OSStatus error -10814.)"
    <Notice>: TIC TCP Conn Event [8:0x17019c080]: 1 Err(0)
    <Notice>: TIC TCP Conn Connected [8:0x17019c080]: Err(0)
    <Notice>: TIC Enabling TLS [8:0x17019c080]
    <Notice>: TIC TLS Event [8:0x17019c080]: 2, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Event [8:0x17019c080]: 11, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Event [8:0x17019c080]: 12, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Event [8:0x17019c080]: 14, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Trust Result [8:0x17019c080]: 0
    <Notice>: TIC TLS Event [8:0x17019c080]: 20, Pending(0)
    <Notice>: TIC TCP Conn Event [8:0x17019c080]: 8 Err(0)
    <Notice>: TIC TLS Handshake Complete [8:0x17019c080]
    <Notice>: subsystem: com.apple.siri, category: Intents, enable_level: 1, persist_level: 1, default_ttl: 0, info_ttl: 0, debug_ttl: 0, generate_symptoms: 0, enable_oversize: 0, privacy_setting: 0, enable_private_data: 0
    <Notice>: Logging crash types: 47
    <Notice>: subsystem: com.apple.amp.HomeSharing, category: Connections-Oversize, enable_level: 0, persist_level: 0, default_ttl: 0, info_ttl: 0, debug_ttl: 0, generate_symptoms: 0, enable_oversize: 1, privacy_setting: 0, enable_private_data: 0
    <Notice>: subsystem: com.apple.amp.HomeSharing, category: XPC-Oversize, enable_level: 0, persist_level: 0, default_ttl: 0, info_ttl: 0, debug_ttl: 0, generate_symptoms: 0, enable_oversize: 1, privacy_setting: 0, enable_private_data: 0
    <Notice>: subsystem: com.apple.UIKit, category: HIDEventFiltered, enable_level: 0, persist_level: 0, default_ttl: 0, info_ttl: 0, debug_ttl: 0, generate_symptoms: 0, enable_oversize: 1, privacy_setting: 2, enable_private_data: 0
    <Notice>: subsystem: com.apple.UIKit, category: HIDEventIncoming, enable_level: 0, persist_level: 0, default_ttl: 0, info_ttl: 0, debug_ttl: 0, generate_symptoms: 0, enable_oversize: 1, privacy_setting: 2, enable_private_data: 0
    <Notice>: subsystem: com.apple.BaseBoard, category: MachPort, enable_level: 1, persist_level: 0, default_ttl: 0, info_ttl: 0, debug_ttl: 0, generate_symptoms: 0, enable_oversize: 0, privacy_setting: 0, enable_private_data: 0
    <Notice>: subsystem: com.apple.UIKit, category: StatusBar, enable_level: 0, persist_level: 0, default_ttl: 0, info_ttl: 0, debug_ttl: 0, generate_symptoms: 0, enable_oversize: 1, privacy_setting: 2, enable_private_data: 0
    <Notice>: Runtime error: Error: Failed to load Page from entry.moduleName: main-page
    <Notice>: Stack: resolvePageFromEntry@file:///app/tns_modules/ui/frame/frame-common.js:92:28
    <Notice>: Source URL: file:///app/tns_modules/ui/frame/frame-common.js:92
    <Notice>: TIC TCP Conn Cancel [8:0x17019c080]
    <Notice>: TIC TCP Conn Destroyed [8:0x17019c080]
    <Notice>: __nw_socket_service_writes_block_invoke sendmsg(fd 7, 31 bytes): socket has been closed
    <Notice>: TIC TCP Conn Start [9:0x17419d740]
    <Notice>: -canOpenURL: failed for URL: "icenium://" - error: "The operation couldn\M-b\M^@\M^Yt be completed. (OSStatus error -10814.)"
    <Notice>: TIC TCP Conn Event [9:0x17419d740]: 1 Err(0)
    <Notice>: TIC TCP Conn Connected [9:0x17419d740]: Err(0)
    <Notice>: TIC Enabling TLS [9:0x17419d740]
    <Notice>: TIC TLS Event [9:0x17419d740]: 2, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Event [9:0x17419d740]: 20, Pending(0)
    <Notice>: TIC TCP Conn Event [9:0x17419d740]: 8 Err(0)
    <Notice>: TIC TLS Handshake Complete [9:0x17419d740]
    <Notice>: TIC TCP Conn Cancel [9:0x17419d740]
    <Notice>: __nw_socket_service_writes_block_invoke sendmsg(fd 11, 31 bytes): socket has been closed

  5. Olivier
    Olivier avatar
    8 posts
    Member since:
    Sep 2016

    Posted 28 Feb in reply to Olivier Link to this post

    I'm not getting the same output every time which seems weird.. here's more logs from another run:

     

    <Notice>: TIC TCP Conn Start [10:0x174382a40]
    <Notice>: -canOpenURL: failed for URL: "icenium://" - error: "The operation couldn\M-b\M^@\M^Yt be completed. (OSStatus error -10814.)"
    <Notice>: TIC TCP Conn Event [10:0x174382a40]: 1 Err(0)
    <Notice>: TIC TCP Conn Connected [10:0x174382a40]: Err(0)
    <Notice>: TIC Enabling TLS [10:0x174382a40]
    <Notice>: TIC TLS Event [10:0x174382a40]: 2, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Event [10:0x174382a40]: 11, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Event [10:0x174382a40]: 12, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Event [10:0x174382a40]: 14, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Trust Result [10:0x174382a40]: 0
    <Notice>: TIC TLS Event [10:0x174382a40]: 20, Pending(0)
    <Notice>: TIC TCP Conn Event [10:0x174382a40]: 8 Err(0)
    <Notice>: TIC TLS Handshake Complete [10:0x174382a40]
    <Notice>: subsystem: com.apple.siri, category: Intents, enable_level: 1, persist_level: 1, default_ttl: 0, info_ttl: 0, debug_ttl: 0, generate_symptoms: 0, enable_oversize: 0, privacy_setting: 0, enable_private_data: 0
    <Notice>: subsystem: com.apple.UIKit, category: HIDEventFiltered, enable_level: 0, persist_level: 0, default_ttl: 0, info_ttl: 0, debug_ttl: 0, generate_symptoms: 0, enable_oversize: 1, privacy_setting: 2, enable_private_data: 0
    <Notice>: subsystem: com.apple.UIKit, category: HIDEventIncoming, enable_level: 0, persist_level: 0, default_ttl: 0, info_ttl: 0, debug_ttl: 0, generate_symptoms: 0, enable_oversize: 1, privacy_setting: 2, enable_private_data: 0
    <Notice>: subsystem: com.apple.BaseBoard, category: MachPort, enable_level: 1, persist_level: 0, default_ttl: 0, info_ttl: 0, debug_ttl: 0, generate_symptoms: 0, enable_oversize: 0, privacy_setting: 0, enable_private_data: 0
    <Notice>: subsystem: com.apple.UIKit, category: StatusBar, enable_level: 0, persist_level: 0, default_ttl: 0, info_ttl: 0, debug_ttl: 0, generate_symptoms: 0, enable_oversize: 1, privacy_setting: 2, enable_private_data: 0
    <Notice>: didFinishLaunchingWithOptions TNS
    <Notice>: subsystem: com.apple.UIKit, category: GestureEnvironment, enable_level: 0, persist_level: 0, default_ttl: 1, info_ttl: 0, debug_ttl: 0, generate_symptoms: 0, enable_oversize: 1, privacy_setting: 2, enable_private_data: 0
    <Notice>: subsystem: com.apple.SystemConfiguration, category: SCNetworkReachability, enable_level: 0, persist_level: 0, default_ttl: 0, info_ttl: 0, debug_ttl: 0, generate_symptoms: 0, enable_oversize: 0, privacy_setting: 2, enable_private_data: 0
    <Notice>: subsystem: com.apple.libsqlite3, category: logging, enable_level: 0, persist_level: 0, default_ttl: 0, info_ttl: 0, debug_ttl: 0, generate_symptoms: 0, enable_oversize: 1, privacy_setting: 2, enable_private_data: 0
    <Notice>: Faulting in NSHTTPCookieStorage singleton
    <Notice>: Faulting in CFHTTPCookieStorage singleton
    <Notice>: Creating default cookie storage with default identifier
    <Notice>: subsystem: com.apple.network, category: , enable_level: 0, persist_level: 0, default_ttl: 0, info_ttl: 0, debug_ttl: 0, generate_symptoms: 0, enable_oversize: 0, privacy_setting: 2, enable_private_data: 0
    <Notice>: TIC TCP Conn Start [1:0x17019a680]
    <Notice>: TIC TCP Conn Event [1:0x17019a680]: 1 Err(0)
    <Notice>: TIC TCP Conn Connected [1:0x17019a680]: Err(0)
    <Notice>: TIC Enabling TLS [1:0x17019a680]
    <Notice>: TIC TLS Event [1:0x17019a680]: 2, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Event [1:0x17019a680]: 11, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Event [1:0x17019a680]: 12, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Event [1:0x17019a680]: 14, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Trust Result [1:0x17019a680]: 0
    <Notice>: TIC TLS Event [1:0x17019a680]: 20, Pending(0)
    <Notice>: TIC TCP Conn Event [1:0x17019a680]: 8 Err(0)
    <Notice>: TIC TLS Handshake Complete [1:0x17019a680]
    <Notice>: TIC TCP Conn Start [2:0x170199f30]
    <Notice>: TIC TCP Conn Event [2:0x170199f30]: 1 Err(0)
    <Notice>: TIC TCP Conn Connected [2:0x170199f30]: Err(0)
    <Notice>: TIC Enabling TLS [2:0x170199f30]
    <Notice>: TIC TLS Event [2:0x170199f30]: 2, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Event [2:0x170199f30]: 11, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Event [2:0x170199f30]: 12, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Event [2:0x170199f30]: 14, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Trust Result [2:0x170199f30]: 0
    <Notice>: TIC TLS Event [2:0x170199f30]: 20, Pending(0)
    <Notice>: TIC TCP Conn Event [2:0x170199f30]: 8 Err(0)
    <Notice>: TIC TLS Handshake Complete [2:0x170199f30]
    <Notice>: TIC TCP Conn Start [3:0x17038b7a0]
    <Notice>: TIC TCP Conn Event [3:0x17038b7a0]: 1 Err(0)
    <Notice>: TIC TCP Conn Connected [3:0x17038b7a0]: Err(0)
    <Notice>: TIC Enabling TLS [3:0x17038b7a0]
    <Notice>: TIC TLS Event [3:0x17038b7a0]: 2, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Event [3:0x17038b7a0]: 11, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Event [3:0x17038b7a0]: 12, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Event [3:0x17038b7a0]: 14, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Trust Result [3:0x17038b7a0]: 0
    <Notice>: TIC TLS Event [3:0x17038b7a0]: 20, Pending(0)
    <Notice>: TIC TCP Conn Event [3:0x17038b7a0]: 8 Err(0)
    <Notice>: TIC TLS Handshake Complete [3:0x17038b7a0]
    <Notice>: TIC TCP Conn Start [4:0x174383670]
    <Notice>: TIC TCP Conn Event [4:0x174383670]: 1 Err(0)
    <Notice>: TIC TCP Conn Connected [4:0x174383670]: Err(0)
    <Notice>: TIC Enabling TLS [4:0x174383670]
    <Notice>: TIC TLS Event [4:0x174383670]: 2, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Event [4:0x174383670]: 11, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Event [4:0x174383670]: 12, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Event [4:0x174383670]: 14, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Trust Result [4:0x174383670]: 0
    <Notice>: TIC TLS Event [4:0x174383670]: 20, Pending(0)
    <Notice>: TIC TCP Conn Event [4:0x174383670]: 8 Err(0)
    <Notice>: TIC TLS Handshake Complete [4:0x174383670]
    <Notice>: TIC TCP Conn Start [5:0x174386f50]
    <Notice>: TIC TCP Conn Event [5:0x174386f50]: 1 Err(0)
    <Notice>: TIC TCP Conn Connected [5:0x174386f50]: Err(0)
    <Notice>: TIC Enabling TLS [5:0x174386f50]
    <Notice>: TIC TLS Event [5:0x174386f50]: 2, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Event [5:0x174386f50]: 11, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Event [5:0x174386f50]: 12, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Event [5:0x174386f50]: 14, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Trust Result [5:0x174386f50]: 0
    <Notice>: TIC TLS Event [5:0x174386f50]: 20, Pending(0)
    <Notice>: TIC TCP Conn Event [5:0x174386f50]: 8 Err(0)
    <Notice>: TIC TLS Handshake Complete [5:0x174386f50]
    <Notice>: TIC TCP Conn Start [6:0x17438ccc0]
    <Notice>: TIC TCP Conn Event [6:0x17438ccc0]: 1 Err(0)
    <Notice>: TIC TCP Conn Connected [6:0x17438ccc0]: Err(0)
    <Notice>: TIC Enabling TLS [6:0x17438ccc0]
    <Notice>: TIC TLS Event [6:0x17438ccc0]: 2, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Event [6:0x17438ccc0]: 11, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Event [6:0x17438ccc0]: 12, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Event [6:0x17438ccc0]: 14, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Trust Result [6:0x17438ccc0]: 0
    <Notice>: TIC TLS Event [6:0x17438ccc0]: 20, Pending(0)
    <Notice>: TIC TCP Conn Event [6:0x17438ccc0]: 8 Err(0)
    <Notice>: TIC TLS Handshake Complete [6:0x17438ccc0]
    <Notice>: TIC TCP Conn Start [7:0x17438fcb0]
    <Notice>: TIC TCP Conn Event [7:0x17438fcb0]: 1 Err(0)
    <Notice>: TIC TCP Conn Connected [7:0x17438fcb0]: Err(0)
    <Notice>: TIC Enabling TLS [7:0x17438fcb0]
    <Notice>: TIC TLS Event [7:0x17438fcb0]: 2, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Event [7:0x17438fcb0]: 11, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Event [7:0x17438fcb0]: 12, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Event [7:0x17438fcb0]: 14, Pending(0)
    <Notice>: TIC TLS Trust Result [7:0x17438fcb0]: 0
    <Notice>: TIC TLS Event [7:0x17438fcb0]: 20, Pending(0)
    <Notice>: TIC TCP Conn Event [7:0x17438fcb0]: 8 Err(0)
    <Notice>: TIC TLS Handshake Complete [7:0x17438fcb0]
    <Notice>: TIC TCP Conn Cancel [10:0x174382a40]
    <Notice>: __nw_socket_service_writes_block_invoke sendmsg(fd 11, 31 bytes): socket has been closed

  6. Olivier
    Olivier avatar
    8 posts
    Member since:
    Sep 2016

    Posted 28 Feb in reply to Olivier Link to this post

    Again another start of the app from the telerik application and here's the output:

    <Notice>: subsystem: com.apple.siri, category: Intents, enable_level: 1, persist_level: 1, default_ttl: 0, info_ttl: 0, debug_ttl: 0, generate_symptoms: 0, enable_oversize: 0, privacy_setting: 0, enable_private_data: 0
    <Notice>: Logging crash types: 47
    <Notice>: subsystem: com.apple.amp.HomeSharing, category: Connections-Oversize, enable_level: 0, persist_level: 0, default_ttl: 0, info_ttl: 0, debug_ttl: 0, generate_symptoms: 0, enable_oversize: 1, privacy_setting: 0, enable_private_data: 0
    <Notice>: subsystem: com.apple.amp.HomeSharing, category: XPC-Oversize, enable_level: 0, persist_level: 0, default_ttl: 0, info_ttl: 0, debug_ttl: 0, generate_symptoms: 0, enable_oversize: 1, privacy_setting: 0, enable_private_data: 0
    <Notice>: subsystem: com.apple.UIKit, category: HIDEventFiltered, enable_level: 0, persist_level: 0, default_ttl: 0, info_ttl: 0, debug_ttl: 0, generate_symptoms: 0, enable_oversize: 1, privacy_setting: 2, enable_private_data: 0
    <Notice>: subsystem: com.apple.UIKit, category: HIDEventIncoming, enable_level: 0, persist_level: 0, default_ttl: 0, info_ttl: 0, debug_ttl: 0, generate_symptoms: 0, enable_oversize: 1, privacy_setting: 2, enable_private_data: 0
    <Notice>: subsystem: com.apple.BaseBoard, category: MachPort, enable_level: 1, persist_level: 0, default_ttl: 0, info_ttl: 0, debug_ttl: 0, generate_symptoms: 0, enable_oversize: 0, privacy_setting: 0, enable_private_data: 0
    <Notice>: subsystem: com.apple.UIKit, category: StatusBar, enable_level: 0, persist_level: 0, default_ttl: 0, info_ttl: 0, debug_ttl: 0, generate_symptoms: 0, enable_oversize: 1, privacy_setting: 2, enable_private_data: 0
    <Notice>: Runtime error: Error: Failed to load Page from entry.moduleName: main-page
    <Notice>: Stack: resolvePageFromEntry@file:///app/tns_modules/ui/frame/frame-common.js:92:28
    <Notice>: Source URL: file:///app/tns_modules/ui/frame/frame-common.js:92
    <Notice>: TIC TCP Conn Cancel [2:0x170186e80]
    <Notice>: TIC TCP Conn Destroyed [2:0x170186e80]

  7. Olivier
    Olivier avatar
    8 posts
    Member since:
    Sep 2016

    Posted 28 Feb in reply to Olivier Link to this post

    to answer your question, I'm using the developer app 
  8. Olivier
    Olivier avatar
    8 posts
    Member since:
    Sep 2016

    Posted 28 Feb in reply to Olivier Link to this post

    I got it working. I uninstalled the application and reinstalled it. now I can open both application (blank and friend) and they both works fine.

    I was also able to reproduce the issue. I have an app on the telerik platform which is probably not structure correctly to be understood by the nativescript develloper app. if I open it once, all future application open using the developer app will crash until I uninstall and reinstall the application completely. a reboot seems to not fix the issue. 

    My mistake BUT the developer app should be able to recover from it on itself..

  9. Olivier
    Olivier avatar
    8 posts
    Member since:
    Sep 2016

    Posted 28 Feb Link to this post

    "I uninstalled the application and reinstalled it." <- I meant the developer app. 

  10. Garo
    Admin
    Garo avatar
    136 posts

    Posted 02 Mar Link to this post

    Hi Olivier,

    I am glad to hear that reinstalling the Companion and Developer apps resolved the issue. From your description it sounds like there is a caching issue in the Developer apps. Is it possible for you to share the problematic app or at least its structure so we can attempt to reproduce the faulty behavior locally and investigate it in detail?

    Regards,
    Garo
    Telerik by Progress
     

    Visit the Telerik Verified Plugins Marketplace and get the custom Cordova plugin you need, already tweaked to work seamlessly with AppBuilder.

     
Back to Top