Telerik Controls & Catasrophic failure in Blend 3

2 posts, 0 answers
  1. Agis Grigoriadis
    Agis Grigoriadis avatar
    5 posts
    Member since:
    Dec 2008

    Posted 08 Jan 2010 Link to this post

    Hi,

    I'm having a really hard time to get any of the Telerik Silverlight controls to work in Blend 3!!!! No matter which control I try to use, Blend just explodes and gives me a "Catastrophic failure (Exception from HRESULT: 0x8000FFFF (E_UNEXPECTED))"

    This happens with all the Telerik controls. Any idea on what is going on?

    Thanks,
    Agis
  2. Miroslav
    Admin
    Miroslav avatar
    922 posts

    Posted 13 Jan 2010 Link to this post

    Hi Agis,

    I am sorry for the delayed reply!

    This is quite unexpected, the controls are expected to show up and work in Blend.

    Since none of the controls is working the installation may be corrupt in some way. Could you try reinstalling the controls?

    Also can you tell us:
    - Your Windows version
    - What is your system locale (the default culture that applciations use)?
    - Is this a new problem, i.e. have the controls run on your machine before?
    - If you are using Visual Studio 2010, do you see design-time errors there?

    The SP2 release of the controls is just a day or two away, we have not fixed anything specific related to a general crash like this but since it is something we are not aware of - it may help to try the SP2 version when it is released.

    Greetings,
    Miroslav
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
Back to Top