simple example not working

2 posts, 1 answers
  1. mo
    mo avatar
    10 posts
    Member since:
    Aug 2017

    Posted 10 Aug Link to this post

    Hello

    i have tried to use this example 

    http://docs.telerik.com/devtools/xamarin/controls/autocomplete/getting-started/autocomplete-getting-started

    but a blank page appears like attached image 

    i have updated every plugin in the app 

    what else should i do

     

  2. Answer
    Lance | Tech Support Engineer, Sr.
    Admin
    Lance | Tech Support Engineer, Sr. avatar
    484 posts

    Posted 10 Aug Link to this post

    Hello Mo,

    This is likely because you did not register the renderer in your platform target app's MainActivity.cs, AppDelegate.cs or MainPage.xaml.cs.

    If you're using a version older than R2 2017, you must manually registering the renderer. Please follow each step on this page in the documentation, at the bottom is the step where we state you register the renderer.

    If you update to R2 2017 and later, you no longer need to manually register the renderer. Additionally, there have been significant improvements in the R2 2017 release that make the update worthwhile.

    Let us know if you have any further trouble or open a support ticket here.

    Regards,
    Lance | Tech Support Engineer, Sr.
    Progress Telerik
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
Back to Top