“Record” button

4 posts, 0 answers
  1. wissam ab
    wissam ab avatar
    49 posts
    Member since:
    Aug 2009

    Posted 13 May 2010 Link to this post

    Hi,

    I installed the WebUI_TestStudio_Developer_2010, I use the VS 2008.
    I can add a webAii test on my project but I cannot see the record button and all the other buttons on the webAii toolbar.
  2. Cody
    Admin
    Cody avatar
    3354 posts

    Posted 13 May 2010 Link to this post

    Hello wissam ab,

    This is often caused by having older ArtOfTest or Telerik product still installed such that they conflict with each other. Please see if you have one of the following installed and remove it, then re-install WebUI.

    • Automation Design Canvas by ArtOfTest
    • WebAii Framework
    • Telerik WebUI Test Studio - old version

    Kind regards,
    Cody
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
  3. Cody
    Admin
    Cody avatar
    3354 posts

    Posted 20 May 2010 Link to this post

    Hi wissam ab,

    Just wanted to touch base with you to see if you were able to overcome this problem.

    Best wishes,
    Cody
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
  4. wissam ab
    wissam ab avatar
    49 posts
    Member since:
    Aug 2009

    Posted 21 May 2010 Link to this post

    yes it's ok. thanks
Back to Top