This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Recognition error after reinstalling

1 Answer 6 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
n/a
Top achievements
Rank 1
n/a asked on 08 Jan 2020, 01:59 AM

Hi..

 

I'm getting an error can't find 'Telerik' namespace.. This happened after formatting my PC and reinstalling Telerik Xamarin UI.

 

Help me, please.

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Accepted
Yana
Telerik team
answered on 08 Jan 2020, 09:47 AM

Hi Cho,

I would need more information on the exact scenario you have as there are various approaches to references our assemblies - do you use the Telerik Nuget server or manually add the references to assemblies in the projects?

If you're using nuget, you'd need to set up the connection to our Telerik Nuget Server as described here: https://docs.telerik.com/devtools/xamarin/installation-and-deployment/telerik-nuget-server

If the Telerik assemblies are directly referenced in the projects from a certain location, you'd need to update those references to point to the new location. 

Please try those, and if you still experience the problem, send mo more details/screenshots on the exact approach you're using.  

Regards,
Yana
Progress Telerik

Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
Tags
General Discussions
Asked by
n/a
Top achievements
Rank 1
Answers by
Yana
Telerik team
Share this question
or