RadGridView Theme not working

3 posts, 0 answers
  1. Matias
    Matias avatar
    4 posts
    Member since:
    Sep 2017

    Posted 14 Nov Link to this post

    I have applied theme to 3 RadGrids I have across my application.

    1 of them works just fine, the other 2 grids seem not to recognize the theme UNLESS I go to the one that works and then back to the ones that don't. In that case I see the theme applied correctly.

    Can you tell me if this is a bug or was there something I did wrong? the 3 grids have the same properties, same everything, is just strange..

    Thanks!

  2. Martin
    Admin
    Martin avatar
    108 posts

    Posted 17 Nov Link to this post

    Hi,

    Could you please provide some additional information about the theming mechanism that you are using in your project, the way you set the themes to the grids, project structure and any customizations or other specifics about it, or if it possible a sample project isolating the issue, so I might be able to assist.

    Regards,
    Martin
    Progress Telerik
    Try our brand new, jQuery-free Angular 2 components built from ground-up which deliver the business app essential building blocks - a grid component, data visualization (charts) and form elements.
  3. Matias
    Matias avatar
    4 posts
    Member since:
    Sep 2017

    Posted 18 Nov in reply to Martin Link to this post

    I think I figured, I noticed I did not have the Theme added from the toolbox into the form therefore not working. I was able to select the theme that was on another form though, that was strange. Anyways, I solved it by adding the TelerikTheme control into the form that I was having issues with.

    Thanks!

Back to Top