Q2 Demo and Blend

5 posts, 0 answers
  1. Fred
    Fred avatar
    45 posts
    Member since:
    Apr 2009

    Posted 07 Jul 2009 Link to this post

    Hi,
    I have just downloaded the Q2 release, and being new at Silverlight, I'm trying to study  the source from the demo site
    , but i couldn't open the project in Expression Blend.
     I got no error messages, no warnings nothing at all. The files just don´t open.
    Is it normal ? Is there any way of looking  the design for those xaml files ?

    Thanks in advance.
  2. Vlad
    Admin
    Vlad avatar
    11100 posts

    Posted 08 Jul 2009 Link to this post

    Hello Fred,

    Is this Blend 2 or Blend 3? More info about your Silverlight version (2 or 3) will be highly appreciated also.

    Sincerely yours,
    Vlad
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
  3. Fred
    Fred avatar
    45 posts
    Member since:
    Apr 2009

    Posted 08 Jul 2009 Link to this post

    Thanks for the reply.
    It's Silverlight 2 and Blend 2 SP1.
  4. Fred
    Fred avatar
    45 posts
    Member since:
    Apr 2009

    Posted 09 Jul 2009 Link to this post

    So, any advice?
  5. Boyan
    Admin
    Boyan avatar
    758 posts

    Posted 13 Jul 2009 Link to this post

    Hello Fred,

     I tested our demos with Blend and they are loading all fine. Could you please specify which project are you trying to open. Are they all not loading or just certain projects. With the current structure of our demos you can load the examples of just a certain control, no way to load more projects at the same time. Is the project not loading in the "Project" section of Blend studio or just the design time not showing.
      Also could you try to create a new project in blend, add our dlls and then see if they are shown in the toolbox and can be added (and appear correctly) in your application.
      I am trying to gather more information as we have never experienced such problem and currently I have no idea what can be wrong. Please also provide any other information that you think can help me solve the problem .

    Sincerely yours,
    Boyan
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
Back to Top