This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Problems dragging scrollbar and drag-n-drop

6 Answers 34 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Kevin
Top achievements
Rank 1
Kevin asked on 14 Nov 2009, 12:50 AM
I have a problem with the scrollbar thumb.  Sometimes it can not be dragged when holding down the left mouse button.  This only occurs on certain PCs.  I also have a problem with the drag-n-drop of columns in the data grid for moving columns and dropping columns into the grouping area.  On some PCs this works and on others it does not.

It appears that on some PCs the ability to hold down the left mouse button and drag and object does not work.  I can't reproduce this problem on an a PC that does not have the problem and I'm unable to figure out what the problem is on the PCs that don't work.   I've switched mice, although the mice function perfectly for all other functions besides silverlight. 

Has anyone experienced this anomaly?  If so, please let me know what the fix is, thanks...

6 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Milan
Telerik team
answered on 17 Nov 2009, 12:51 PM
Hello Kevin,

Could you provide more information about the PCs that are not behaving correctly? Are all PCs using the same Telerik assembles (which version)? What operating system is in use? Such information would help us simulate the problem and possibly provide a solution.


Best wishes,
Milan
the Telerik team

Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
0
Kevin
Top achievements
Rank 1
answered on 17 Nov 2009, 05:38 PM
PC with the problem:

Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600
Sliverlight 3.0.40818.0
II7 7.0.5730.13 Update Versions: 0
Telerik Latest Version: 2009.3 1103 (Nov 3, 2009)

This problem also existed in Telerik Q2 version.  We can't duplicate it on other PCs.  In other words we can't build a PC and create the problem.  It just exists on these user PCs and we can't find out why.   I've disabled all add-ons except Silverlight in the browser and that does not solve the problem.  Also loaded FireFox and it has the same problem.   This problem also exists in the demo programs on your web site and on other demo programs on the MS Silverlight web site.  It's not just telerik.  It's any scrollbar in a Silverlight application.  I have a support ticket open with Microsoft, but no help so far.  This is a very difficult problem and makes any Silverlight application useless on the PCs that have this problem.   So far each test user, their are now four(4) has this problem.  None of the developers or admins in our group have this problem.  Thought it might be related to poweruser privilages, but I set up a PC with same configuration and poweruser privilage and I can't reproduce the problem.

0
Milan
Telerik team
answered on 20 Nov 2009, 08:35 PM
Hello Kevin,

We will investigate the issue and report as soon as possible.


Regards,
Milan
the Telerik team

Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
0
Milan
Telerik team
answered on 17 Dec 2009, 03:27 PM
Hi Kevin,

 

We were unable to reproduce the problem. Is there any response from Microsoft on this issue?


Sincerely yours,
Milan
the Telerik team

Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
0
Kevin
Top achievements
Rank 1
answered on 18 Dec 2009, 12:53 AM
Yes, we are working with Microsoft, but not much help yet.

We have found what seems to be causing the problem.   If we create a new user account on the PC with the problem that new account works.  It looks like it might be something in the NTUSER.DAT file for that user that is causing the problem.  Now we must find the registry entry for that user that is causing the problem.
0
Thomas
Top achievements
Rank 1
answered on 12 Aug 2012, 03:39 PM
I am having the exact problem as noted in this post.  Did anyone ever find a resolution to the problem?
Tags
General Discussions
Asked by
Kevin
Top achievements
Rank 1
Answers by
Milan
Telerik team
Kevin
Top achievements
Rank 1
Thomas
Top achievements
Rank 1
Share this question
or