This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Popup Control is not being displayed when Radbusyindicator is running.

2 Answers 31 Views
BusyIndicator
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
anup
Top achievements
Rank 1
anup asked on 28 Apr 2011, 01:20 PM
Hello,

I am using SL4 and sharePoint 2010.there are many Web parts in my website.All web parts have their own radbusyindicator.
Pop up of other webpart is to be displayed in the website while radbusyindicator of other web part is in its busy state , then contents in the popup are not being displayed.
While when there is no radbusyindicator in busy state in any webparts, and the popup is being opened, then popup's contents are being displayed properly.

you can check this by placing more than one webpart each having radbusyindicator.and launch any SL usercontrol as popup.

Will you please help me to solve the issue.


Regards
Anup

2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
anup
Top achievements
Rank 1
answered on 03 May 2011, 01:38 PM
Still waiting for reply.............
0
Yana
Telerik team
answered on 03 May 2011, 02:13 PM
Hi Anup,

Can you please record a short video demonstrating your exact scenario and send it to us?  You can use Jing for this - it's very easy to use.  We need the video in order to localize the problem more easily. Thanks in advance.

Hope to hear from you soon.

Regards,
Yana
the Telerik team
Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
Tags
BusyIndicator
Asked by
anup
Top achievements
Rank 1
Answers by
anup
Top achievements
Rank 1
Yana
Telerik team
Share this question
or