This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Platform Target reported inconsistently for assembly/exe

1 Answer 13 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Sam
Top achievements
Rank 1
Sam asked on 01 Jun 2016, 02:58 PM

When viewing an assembly or exe the platform target and architecture is summarized after the assembly name in a grey colored font.

More detailed information is listed below the assembly when you select it. See attached picture.

For one assembly I see it listed as .NET 4.5 in the grey font even through everything about it says .NET 4.6.1 in the details section.

All my other assemblies correctly show the same platform target in the grey font and the detailed information.

Is this a known issue? This is with the latest version of the tool - Version 2016.2.426.0 - which I just updated today.

Thanks.

 

1 Answer, 1 is accepted

Sort by
0
Alexander
Telerik team
answered on 02 Jun 2016, 08:45 AM
Hi Sam,

First of all - thank you for the detailed description of the problem. I really appreciate it.

This seems to be a new issue to us. Would it be possible that you zip the assembly and send it over to my email - alexander.dimitrov [at] telerik.com? This seems to be the only way to reproduce that problem. Please, note that [at] should be replaced with @.

Regards,
Alexander
Telerik
Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
Tags
General Discussions
Asked by
Sam
Top achievements
Rank 1
Answers by
Alexander
Telerik team
Share this question
or