This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Online Silverlight Demos

8 Answers 42 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Dameion Bryan
Top achievements
Rank 1
Dameion Bryan asked on 14 Jul 2010, 09:53 PM
As of today I am not longer able to access the silverlight demos online?  When I attempt to launch any of the demos it says could not load file or assebly 'Telerik.Windows.Controls, Version=2010.2.714.1040, ........  The requested assembly verison conflicts with what is already bount in the app domain or specified in the manifest.

Any thoughts?

Thanks,

Dameion

8 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Ben Hayat
Top achievements
Rank 2
answered on 15 Jul 2010, 06:49 AM
Are you running SL 4 runtime plugin?
0
Vlad
Telerik team
answered on 15 Jul 2010, 06:55 AM
Hi,

 Have you tried to clear your browser cache?

Kind regards,
Vlad
the Telerik team
Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
0
Dameion Bryan
Top achievements
Rank 1
answered on 15 Jul 2010, 03:06 PM
Yes I have cleared the browser cache, and yes I am running SL4.  All of these demos were working for me earlier this week.  This issue seems to happen around the same time the new version of Silverlight controls was published (07/14). 
0
Vlad
Telerik team
answered on 15 Jul 2010, 03:08 PM
Hi,

 Can you post more info about your browser?

Kind regards,
Vlad
the Telerik team
Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
0
Dameion Bryan
Top achievements
Rank 1
answered on 15 Jul 2010, 03:11 PM
IE 8 (Version: 8.0.6001.18702)
0
Vlad
Telerik team
answered on 15 Jul 2010, 03:27 PM
Hi,

 I have also IE8 (8.0.7600.16385) however everything is working fine on my end. Unfortunately I'm not sure what is causing this issue at your side.

All the best,
Vlad
the Telerik team
Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
0
Ben Hayat
Top achievements
Rank 2
answered on 15 Jul 2010, 03:30 PM
Just tested in IE 8 and also works;
 To make sure, are you running the demo from this link http://demos.telerik.com/silverlight/
0
Dameion Bryan
Top achievements
Rank 1
answered on 15 Jul 2010, 03:46 PM
Me either, and just an FYI, this isn't isolated to my machine, our entire Dev team is seeing this same issue since the update.  But not suprising since we have the same configurations.
Tags
General Discussions
Asked by
Dameion Bryan
Top achievements
Rank 1
Answers by
Ben Hayat
Top achievements
Rank 2
Vlad
Telerik team
Dameion Bryan
Top achievements
Rank 1
Share this question
or