Latest webaii add-on

5 posts, 0 answers
  1. SD
    SD avatar
    62 posts
    Member since:
    Apr 2010

    Posted 17 Sep 2012 Link to this post

    Hi,

    I'm currently using the webaii2.0.msi using FF 3.6.
    Could you pls provide a link to the most recent webaii msi and advice what FF
    version it supports ?

    Ta.
  2. Plamen
    Admin
    Plamen avatar
    8 posts

    Posted 18 Sep 2012 Link to this post

    Hello Ta,

    You can download the latest version of Telerik Testing Framework from your Telerik.com account here: Public URL.

    You can check the supported browser versions here. Look at the Optional Requirements section. For Firefox you can use the latest version 15.0.1.

    Regards,
    Plamen
    the Telerik team
    Quickly become an expert in Test Studio, check out our new training sessions!
    Test Studio Trainings
  3. SD
    SD avatar
    62 posts
    Member since:
    Apr 2010

    Posted 18 Sep 2012 Link to this post

    Tried to upgrade to the 'Telerik_Testing_Framework_2012_1_719_FREE_EDITION.msi' from Webaii 2.0.msi.

    - Uninstalled 'Webaii 2.0.msi'
    - Installed  'Telerik_Testing_Framework_2012_1_719_FREE_EDITION.msi
    - FF ver 15.0.1 was already installed (Was not running during the installation).
    - When I tried to open the the dll with my tests using Nunit, I got the attached warning message.
    - Nunit and nunit.core.dll,  nunit.framework.dll are both version 2.5.3.9345
    - ArtOfTest.Webaii in my IDE is v2.0.50727 (Is it out of date ?).

    When revering back to  'Webaii 2.0.msi' there are no issues.

    Please advice.
  4. SD
    SD avatar
    62 posts
    Member since:
    Apr 2010

    Posted 18 Sep 2012 Link to this post

    Made another attempt and got the same error message as before.
    Pls refer to the attached screen shot. I've added the file marked into the folder created by the
    framework installer. VTMS.dll is the file containing my tests created by the IDE.
    The same error shows when trying to load the VTMS.dll using Nunit.
  5. Plamen
    Admin
    Plamen avatar
    8 posts

    Posted 19 Sep 2012 Link to this post

    Hello,

    Please read our KB article on Missing Assembly References in Visual Studio. This is common problem after an upgrade.
     
    Regards,
    Plamen
    the Telerik team
    Quickly become an expert in Test Studio, check out our new training sessions!
    Test Studio Trainings
Back to Top