This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Image not captured to disk

5 Answers 53 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
This question is locked. New answers and comments are not allowed.
Ibrahim Imam
Top achievements
Rank 1
Ibrahim Imam asked on 17 Jun 2010, 07:03 AM
Please i can't captured desktop or browser , i added 2 steps to my test to capture the desktop and browser , when executed this test its passed but not captured any image and log this error "Image not captured to disk. CreateLogFile is set to 'false'."

Environment:
VS 2010 pro
Win 7 pro
WebUI_TestStudio_Developer_2010_1_518_Trial

Overall Result: Pass
--------------------------------------------------
'6/17/2010 8:49:02 AM' - 'Pass' : 1. Navigate to : 'http://www.google.com.eg/'
'6/17/2010 8:49:02 AM' - Log: Image not captured to disk. CreateLogFile is set to 'false'.
'6/17/2010 8:49:02 AM' - 'Pass' : 2. Capture 'Browser' state.
'6/17/2010 8:49:03 AM' - Log: Image not captured to disk. CreateLogFile is set to 'false'.
'6/17/2010 8:49:03 AM' - 'Pass' : 3. Capture 'Desktop' state.
--------------------------------------------------
'6/17/2010 8:49:04 AM' - Overall Result: Pass
--------------------------------------------------

5 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Cody
Telerik team
answered on 17 Jun 2010, 05:55 PM
Hello Ibrahim Imam,

This is normal when you run the test via QuickExecute. When you run the test from Test View then the CreateLogFile setting is set to to True and the image will be captured.

All the best,
Cody
the Telerik team
Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
0
Thomas
Top achievements
Rank 1
answered on 17 Oct 2012, 11:43 AM
I get the same message even though I start the test from the Test View via F5. What am I doing wrong?
0
Cody
Telerik team
answered on 22 Oct 2012, 10:59 PM
Hi Thomas,

I apologize for the delay getting back to you.

Please check the CreateLogFile setting in the Test Settings of your projects Settings file. It must be set to True.

All the best,
Cody
the Telerik team
Quickly become an expert in Test Studio, check out our new training sessions!
Test Studio Trainings
0
vvn
Top achievements
Rank 2
answered on 30 Sep 2014, 06:48 AM
Hello Cody,

I set "CreateLogFile" to 'True', still i can't capture the screen. Same result this time also.

'30-09-2014 12:10:52' - Using 'InternetExplorer' version '11.0' as default browser. 
'30-09-2014 12:10:58' - 'Pass' : 1. Navigate to : 'http://www.google.com/'
'30-09-2014 12:10:58' - LOG: Image not captured to disk. CreateLogFile is set to 'false'.
'30-09-2014 12:10:58' - 'Pass' : 2. Capture 'Desktop' state.

Regards,
Mousumi
'30-09-2014 12:10:58' - 'Pass' : 3. Enter text 'telerik' in 'GbqfqText'
0
Cody
Telerik team
answered on 30 Sep 2014, 02:06 PM
Hi Mousumi,

How are you running your tests? When you Quick Execute a test Test Studio will force this flag to false and will never capture the image. It only honors the flag and capture images after you put the test into a Test List and execute the test list.

Regards,
Cody
Telerik
 
Quickly become an expert in Test Studio, check out our new training sessions!
Test Studio Trainings
 
Tags
General Discussions
Asked by
Ibrahim Imam
Top achievements
Rank 1
Answers by
Cody
Telerik team
Thomas
Top achievements
Rank 1
vvn
Top achievements
Rank 2
Share this question
or