GridView dynamic columns not taking existing space

6 posts, 0 answers
  1. Mark
    Mark avatar
    32 posts
    Member since:
    Aug 2010

    Posted 14 Mar 2011 Link to this post

    testing the 2011 Q1 Beta to see performance gains on the grid, and noticed that when the grid is loaded it now takes the MinWidth value of the scroll viewer the root page itself has set (1200px), leaving a large blank space to the right of the columns
    the grid however does not stretch the width of the grid it is part of

    when the data is loaded and the dynamic columns are added they are added the end of the width and do not take the empty space
    the grid stretches to the width of the grid and presents a horizontal scrollbar as needed

    the blank space can be scrolled, but not minimized etc

    can't see where to upload images to the thread
    pre data load
    http://i.imgur.com/SepK3.png

    post data load
    http://i.imgur.com/xHpCN.png

  2. Vlad
    Admin
    Vlad avatar
    11100 posts

    Posted 15 Mar 2011 Link to this post

    Hello Liam,

    Can you send us small runnable application where we can reproduce and debug this? You can open support ticket in order to attach the project. 

    Greetings,
    Vlad
    the Telerik team
    Registration for Q1 2011 What’s New Webinar Week is now open. Mark your calendar for the week starting March 21st and book your seat for a walk through all the exciting stuff we ship with the new release!
  3. Mark
    Mark avatar
    32 posts
    Member since:
    Aug 2010
  4. Vlad
    Admin
    Vlad avatar
    11100 posts

    Posted 16 Mar 2011 Link to this post

    Hello Liam,

     We can confirm this bug - you can track it here. I've added 2000 Telerik points to your account.

    Kind regards,
    Vlad
    the Telerik team
    Registration for Q1 2011 What’s New Webinar Week is now open. Mark your calendar for the week starting March 21st and book your seat for a walk through all the exciting stuff we ship with the new release!
  5. Mark
    Mark avatar
    32 posts
    Member since:
    Aug 2010

    Posted 22 Mar 2011 Link to this post

    notice in PITS that this is set as resolved in Q3 2010 SP1, but the issue exists in 2011 Q1 release code

    have also noticed that setting the columns to visible then invisible again fixes the issue as a work around
  6. Vlad
    Admin
    Vlad avatar
    11100 posts

    Posted 22 Mar 2011 Link to this post

    Hi Liam,

     We've noticed the version confusion as well and we will fix it today. 

    Kind regards,
    Vlad
    the Telerik team
Back to Top