Getting 403ed out of Telerik UI Virtual Classroom

0 Answers 77 Views
Miscellaneous
Jonathan
Top achievements
Rank 1
Jonathan asked on 05 Aug 2021, 07:08 PM

Hello

I have an account for Telerik UI through my company and I've been going through the Telerik UI for ASP.NET MVC.  I have no issue logging in to my course, but the problem is, a few moments after going through a video, I suddenly get a 403 error and I have to navigate back to keep watching.

Is there something I can do to stop this from happening?

Thanks.

Nikolay
Telerik team
commented on 06 Aug 2021, 08:52 AM

I'm sorry to hear you're experiencing issues with Virtual Classroom. Can you share a bit more details so we can investigate?
What browser are you using and does it happen on every video?
By "navigate back" do you mean just hit the browser back button or go through login again?
Jonathan
Top achievements
Rank 1
commented on 06 Aug 2021, 06:57 PM

This is on Edge.  I haven't tried Chrome or any of the others.  And yes, it seems to happen on every video.

When I say navigate back, I mean just hit the back button, I don't need to log in again.

Nikolay
Telerik team
commented on 10 Aug 2021, 08:35 AM

Unfortunately we are still unable to reproduce it. Can you share what version of edge you are using?
Can you also try in a different browser and in edge's private mode to see if the issue still manifests?

No answers yet. Maybe you can help?

Tags
Miscellaneous
Asked by
Jonathan
Top achievements
Rank 1
Share this question
or