Formum search broken????

3 posts, 1 answers
  1. Grant
    Grant avatar
    2 posts
    Member since:
    Jul 2017

    Posted 07 Jul 2017 Link to this post

    Using the Kendo UI for MVC, purchases by my company.  Trying to get information on grid options, all searches into the forum from Google - or within the forum in the search forum option, show lists of results, but clicking any results yields a "Oh no!  Something's not right" page.

    Can't find anywhere else to report this (no contact email, no web admin contact, no forum admin contact, etc), so figured I'd post here and cross my fingers - I'm new to Kendo (inherited project from employee who left), so pretty frustrating that I cannot get any info from Telerik on this.

  2. Answer
    Simeon
    Admin
    Simeon avatar
    3 posts

    Posted 07 Jul 2017 Link to this post

    Hello Grant,

    Thank you for reporting the problem. The issue should be resolved now.
    You can use our Feedback form for reporting such issues in future.

    Regards,
    Simeon
    Progress Telerik
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
  3. Grant
    Grant avatar
    2 posts
    Member since:
    Jul 2017

    Posted 07 Jul 2017 in reply to Simeon Link to this post

    Wow - that was very fast!  Thanks so much, I'm very impressed! :)
Back to Top