error occur on recording

3 posts, 0 answers
  1. wissam ab
    wissam ab avatar
    49 posts
    Member since:
    Aug 2009

    Posted 19 May 2010 Link to this post

    hi, in the visual studio every time I try to record, IE will open and the following error occur:

    FAILED TO LAUNCH THE BROWSER. ERROR. SYSTEM.TIMEOUTeXCEPTION: WAIT FOR CONDITION HAS TIMED OUT.
  2. Missing user
    Missing user avatar

    Posted 19 May 2010 Link to this post

    Hi wissam,

    Thanks for the post and question, and I'm sorry you ran into this problem. After reviewing one of your previous posts on something similar, were you able to resolve the problem with seeing the Recording Tool Bar when the Recording IE Window was launched?

    If so, was this due to a previous version of WebUI still installed, or was this a clean machine and install? Also, if you can please reply back with which version of Windows you are using and if the user account you are using is part of the Admin Group for the machine.

    All the best,
    Nelson Sin
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
  3. wissam ab
    wissam ab avatar
    49 posts
    Member since:
    Aug 2009

    Posted 20 May 2010 Link to this post

    Hi Nelson,

    thank you for your quick reply.

    IT WORKS !

    in fact the first round it was that i uninstall previous telerik installation (rad controls, silverlight...), so I see the record button.

    second round, and after your message yesterday I run the VS as administrator (I HAVE VISTA :( ), so know it works: the IE can record my web page.

    thanks

    ------------------------

    Hi wissam,

    Thanks for the post and question, and I'm sorry you ran into this problem. After reviewing one of your previous posts on something similar, were you able to resolve the problem with seeing the Recording Tool Bar when the Recording IE Window was launched?

    If so, was this due to a previous version of WebUI still installed, or was this a clean machine and install? Also, if you can please reply back with which version of Windows you are using and if the user account you are using is part of the Admin Group for the machine.

    All the best,
    Nelson Sin
    the Telerik team

Back to Top