DefaultImageSrc no longer working in RadTreeView

7 posts, 0 answers
  1. Ross Wozniak
    Ross Wozniak avatar
    11 posts
    Member since:
    Jun 2009

    Posted 12 Jul 2009 Link to this post

    I downloaded the latest internal build (release last Friday 7/10/09) and the images are no longer showing in my RadTreeView. I did not change anything about the DefaultImageSrc, and there is no error being thrown (no path issue) so it appears to be a bug that the images are no longer being rendered.

    I tried messing w/ the ImagesBaseDir property on the RadTreeView, but that didn't provide any different results.

    Ross
  2. Valentin.Stoychev
    Admin
    Valentin.Stoychev avatar
    2198 posts

    Posted 13 Jul 2009 Link to this post

    Hello Ross Wozniak,

    Thank you for your report. We are aware of the issue and will fix it with the next release of the controls (at the end of the month).

    Please let us know if you need the fix earlier.

    All the best,
    Valentin.Stoychev
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
  3. Ross Wozniak
    Ross Wozniak avatar
    11 posts
    Member since:
    Jun 2009

    Posted 13 Jul 2009 Link to this post

    If you do have a fix in an internal build I could certainly use it asap.

    Thanks,
    Ross
  4. ITServices
    ITServices avatar
    15 posts
    Member since:
    Nov 2007

    Posted 14 Jul 2009 Link to this post

    Hello,

    We're having the same problem having no images appearing in the treeview - could we have an internal build with the fix if it's available?

    Many thanks,

    Nick
  5. Valentin.Stoychev
    Admin
    Valentin.Stoychev avatar
    2198 posts

    Posted 17 Jul 2009 Link to this post

    Hello Nick,

    The fix is done and it will be available with the latest internal build that will be released later today.

    Regards,
    Valentin.Stoychev
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
  6. Ross Wozniak
    Ross Wozniak avatar
    11 posts
    Member since:
    Jun 2009

    Posted 20 Jul 2009 Link to this post

    When will this happen? I haven't seen an updated version appear since the one released on 7/10.

    Ross
  7. Nikolay
    Admin
    Nikolay avatar
    3997 posts

    Posted 22 Jul 2009 Link to this post

    Hello Ross Wozniak,

    We updated the latest internal build version on Monday. Now you should be able to download the 2009.2 720 version from your account.

    All the best,
    Nick
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
Back to Top