de4dot system could not find file

3 posts, 0 answers
  1. Paul
    Paul avatar
    2 posts
    Member since:
    Jul 2017

    Posted 10 Aug Link to this post

    Hello,

    I used the de4dot plugin (which is up to date) to deobufuscate a file. After checking the content and confirum the obufuscating data, it asks me to locate the file to store the cleaned file. After the process proceeds I get 2 Windows 1. Done 2. The system can not find the file specified. After checking the folder, it is empty.

     

    So how can I fix this ?

     

    I am joining a screenshot of the message.

     

    Thanks

  2. Alexander
    Admin
    Alexander avatar
    188 posts

    Posted 15 Aug Link to this post

    Hello,

    Would it be possible that you zip the assembly where that happens and send it over to me (as an attachment to this thread)? Rather unfortunately, that seems to be the only way to reproduce that problem.

    If you cannot attach the assembly to a public post, please, let me know and I will provide you with a way to send us the assembly privately.

    Regards,
    Alexander
    Progress Telerik
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
  3. Paul
    Paul avatar
    2 posts
    Member since:
    Jul 2017

    Posted 15 Aug in reply to Alexander Link to this post

    Hello,

     

    I cannot post the assembly publicly here but I can send it to you if you share with me a way how I can upload the files and provide it to you only.

     

    Thanks

     

Back to Top