This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Content set for item in modal window not rendering

2 Answers 18 Views
Menu
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
This question is locked. New answers and comments are not allowed.
David A.
Top achievements
Rank 1
David A. asked on 17 Nov 2011, 02:22 AM

Hi,
I have a modal window that contains a menu with an item with .Content.  When I hover over this item nothing displays.  Upon further investigation, it appears as if the div (class t-animation-container) that normally renders with the content is not rendered in a modal window.  Maybe I'm doing something wrong but my content is simply:

.Content(@<text> Test </text>)

I just updated to Q3 but I'm not sure if that is the problem.

Thanks!

2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Accepted
Daniel
Telerik team
answered on 18 Nov 2011, 03:48 PM
Hello David,

I recreated the scenario you described and did not encounter any problems. I attached a screenshot of the result and the project used to generate it. Could you please check it and let me know if I missed something?



Kind regards,
Daniel
the Telerik team
If you want to get updates on new releases, tips and tricks and sneak peeks at our product labs directly from the developers working on the Telerik Extensions for ASP.MET MVC, subscribe to their blog feed now
0
David A.
Top achievements
Rank 1
answered on 19 Nov 2011, 07:04 PM
You are absolutely correct Daniel.  The problem was due to the menu in the modal window having the same name as the menu on the parent window!!!  Sorry for the trouble.

David
Tags
Menu
Asked by
David A.
Top achievements
Rank 1
Answers by
Daniel
Telerik team
David A.
Top achievements
Rank 1
Share this question
or