Code only visible during refresh but getting displayed!

Thread is closed for posting
3 posts, 0 answers
  1. Ramya
    Ramya avatar
    2 posts
    Member since:
    Apr 2017

    Posted 21 Apr 2017 Link to this post

    Hi,

    Am new to the Telerik AppBuilder platform, Can you please help me with the few points:

    1. I have added some custom content to my landing view index.html, but it is not getting displayed in the scree when I test it in the simulator, surprisingly when I refresh the simulator the content is visible but not getting displayed,

    2. Also I build the app in Android and downloaded the app via live sync URL, when I open that downloaded file, mob saying 'can't open the file',

    Regards,

    Ramya

  2. Ramya
    Ramya avatar
    2 posts
    Member since:
    Apr 2017

    Posted 21 Apr 2017 in reply to Ramya Link to this post

    I had missed to mention in the title that code 'is not' getting displayed but just visible during refresh
  3. Garo
    Admin
    Garo avatar
    156 posts

    Posted 26 Apr 2017 Link to this post

    Hello Ramya,

    Regarding the first issue that you are describing, I am unable to reproduce it on my end. When I modify the index.html file and save it, the simulator refreshes automatically and the changes are applied. Can you give me an example of changes that you make and are not livesync-ed to the simulator?

    As for the second issue, unfortunately, I cannot recreate it as well. Can you tell me the Android version of your testing device? Additionally, are you scanning the produced QR code or downloading the APK and installing it manually on the device?

    I am looking forward to your response. 

    Regards,
    Garo
    Telerik by Progress
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
Back to Top