Cannot open a telerik silverlight application for silverlight5 in VS2010

7 posts, 0 answers
  1. Srikrishna
    Srikrishna avatar
    18 posts
    Member since:
    Apr 2012

    Posted 25 Apr 2012 Link to this post


    Hi All,

    I am new to silverlight and telerik control. So need help on this one.
    I tried to create a telerik rad control silverlight application project for silverlight 4 in VS2010, but could not load the project.
    The components and themes in  project configuration wizard for telerik are empty and i cannot load the project. This is working well if i create project in silverlight 5.

    Thanks.

  2. Vlad
    Admin
    Vlad avatar
    11100 posts

    Posted 25 Apr 2012 Link to this post

    Hi,

     Most probably you have only our Silverlight 5 binaries. 

    Greetings,
    Vlad
    the Telerik team

    Explore the entire Telerik portfolio by downloading the Ultimate Collection trial package. Get it now >>

  3. Srikrishna
    Srikrishna avatar
    18 posts
    Member since:
    Apr 2012

    Posted 25 Apr 2012 Link to this post

    Okay. Thanks for the reply.
    I am using silverlight Q1 2012 SP1.
    From where can i get silverlight 4 binaries?
    Can you please provide me with the link or something, so that i can download or get the silverlight 4 binaries?
    I need to use silverlight4 project as i am using blend4 for design.

    Thanks.
  4. Yana
    Admin
    Yana avatar
    4985 posts

    Posted 26 Apr 2012 Link to this post

    Hello,

    You can download the SIlverlight 4 assemblies from your account, just go to the RadControls for Silverlight download page here and select "Silverlight 4 - DLLs only" link.

    Greetings,
    Yana
    the Telerik team

    Explore the entire Telerik portfolio by downloading the Ultimate Collection trial package. Get it now >>

  5. Srikrishna
    Srikrishna avatar
    18 posts
    Member since:
    Apr 2012

    Posted 26 Apr 2012 Link to this post


    Hi,

    Thank You.
    I installed Silverlight 4 dll's from my account and copied the dll's into telerik folder in my system.
    But still have the same problem?

    Thanks.
  6. Dhan
    Dhan avatar
    1 posts
    Member since:
    Jul 2012

    Posted 06 Jul 2012 Link to this post

    Can you pls help on this?
  7. Yana
    Admin
    Yana avatar
    4985 posts

    Posted 09 Jul 2012 Link to this post

    Hello,

    You should change the Telerik references in Visual Studio to point to the new dlls and also clean and rebuild the project.

    Hope this helps.

    Regards,
    Yana
    the Telerik team

    Explore the entire Telerik portfolio by downloading the Ultimate Collection trial package. Get it now >>

Back to Top