This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Blend error with RadPane

6 Answers 42 Views
Docking
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Adiel
Top achievements
Rank 2
Adiel asked on 28 Apr 2009, 09:44 AM
Hi
with copy of "Creating a simple docking layout" at stage 3 blend show "xaml error" message and preview lost...
It's running and working but without preview.
thanks
Adiel

6 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Miroslav Nedyalkov
Telerik team
answered on 30 Apr 2009, 12:44 PM
Hello Adiel,

I've tried to reproduce the problem, but I couldn't. Could you please send us some more information about your environment - the version of Blend, Windows, Silverlight tools.

Regards,
Miroslav Nedyalkov
the Telerik team

Instantly find answers to your questions on the newTelerik Support Portal.
Check out the tipsfor optimizing your support resource searches.
0
Adiel
Top achievements
Rank 2
answered on 30 Apr 2009, 01:09 PM
Hi
Sure.
My machine:
Server 2008 64 bit.
VS 2008 sp1.
Silverlight 3 and tools...
Thanks
Adiel
0
Miroslav Nedyalkov
Telerik team
answered on 05 May 2009, 11:03 AM
Hi Adiel,

I also get errors with Silverlight 3. We will investigate the problem. The strange thing is that there is no error in Visual studio. I will write back to you as soon as we have progress on this.

Regards,
Miroslav Nedyalkov
the Telerik team

Instantly find answers to your questions on the newTelerik Support Portal.
Check out the tipsfor optimizing your support resource searches.
0
Adiel
Top achievements
Rank 2
answered on 05 May 2009, 11:08 AM
Hi
O.K. I'll wait then.
Thanks
Adiel
0
Miroslav Nedyalkov
Telerik team
answered on 05 May 2009, 01:25 PM
Hello Adiel,

I think we found the cause of the problem! I reinstalled the Blend on our test PC and put the version from here. This fixed the problem. One more note - you should use our controls for Siliverlight3 to make sure everything works correctly. Let me know if this solves the problem at your side, too.

Kind regards,
Miroslav Nedyalkov
the Telerik team

Instantly find answers to your questions on the newTelerik Support Portal.
Check out the tipsfor optimizing your support resource searches.
0
Adiel
Top achievements
Rank 2
answered on 06 May 2009, 05:36 AM
Hi
Thanks. It's working now.
Tags
Docking
Asked by
Adiel
Top achievements
Rank 2
Answers by
Miroslav Nedyalkov
Telerik team
Adiel
Top achievements
Rank 2
Share this question
or