This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Bar value height doesnt match y-axis

2 Answers 50 Views
Chart
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Cilla Wahlström
Top achievements
Rank 1
Cilla Wahlström asked on 10 Aug 2010, 09:47 AM
Hi, im using the silverlight RadChart control from Q2 2010.
When i add a DataPoint with the YValue 500.000 it gets displayed at ~375.000 and i cant figure out why this happens.
It seems to be relatively (%) correct compared to another bar which makes it appear correct in pie-chart mode though.

I use AutoRange on the y-axis but i also tried to manually set the range and i end up with the same problem.

Any ideas what might be wrong?
If needed, i will post some additional code.

2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Accepted
Nikolay
Telerik team
answered on 12 Aug 2010, 10:36 AM
Hello Cilla Wahlström,

A possible reason could be if animation hasn't finished properly so that the bar isn't fully drawn, however, we haven't been able to reproduce it locally. Would it be possible to send us a small sample application, in which this issue is reproducible for our developers to look into and provide assistance.

Thanks in advance.

Kind regards,
Nikolay
the Telerik team
Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
0
Cilla Wahlström
Top achievements
Rank 1
answered on 12 Aug 2010, 01:08 PM
Hi, you were absolutely right about the animation.
I removed my custom animation settings and now all bars display their correct height.

Thank you! :)
Tags
Chart
Asked by
Cilla Wahlström
Top achievements
Rank 1
Answers by
Nikolay
Telerik team
Cilla Wahlström
Top achievements
Rank 1
Share this question
or