Unable to drop controls into xaml

4 posts, 0 answers
  1. Jeremy
    Jeremy avatar
    16 posts
    Member since:
    May 2010

    Posted 05 May 2010 Link to this post

    Hi all-

    I'm unable to drag any Rad controls from the toolbox onto the design view.  All other controls drop in just fine.  I'm using VS2010 and SL4.  I just downloaded the SL4 trial version of Telerik today.  Am I missing a step?

    Thanks!
    Jeremy
  2. Grtjn
    Grtjn avatar
    129 posts
    Member since:
    Feb 2010

    Posted 06 May 2010 Link to this post

    Have you tried using Expression Blend for this ?
  3. Jeremy
    Jeremy avatar
    16 posts
    Member since:
    May 2010

    Posted 06 May 2010 Link to this post

    Blend does work just fine, and I can do it in xaml, just not the design view.
  4. Ivan
    Admin
    Ivan avatar
    519 posts

    Posted 07 May 2010 Link to this post

    Hi Jeremy,

    Thank you for contacting us.

    Could you follow the instructions in this article?

    However if the issue still persists just drop us a line. Of course any additional information will help us. For example the exact version of installed products. Other installations of our products (for example installation of Silverlight 3 and Silverlight 4 builds), etc.

    Looking forward for your reply.

    Kind regards,
    Ivan
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
Back to Top