Mouseclick Event doesn't properly working

3 posts, 1 answers
  1. wilfredo
    wilfredo avatar
    13 posts
    Member since:
    Jun 2011

    Posted 19 Jul 2011 Link to this post

    i was able to successfully create automation using the TTF but after a week when i was try to run my previous created test methods, the mouseclick event doesn't working properly. Which means it click in different location and also doesn't performing the event. 

    So I return again to Click, which will not be seen on the recording of the automation...

    Any suggestion to fix the mouseclick, so that it will be recorded for us to see all the action of the automation.

    Thank you.

    Wilfred
  2. Answer
    Cody
    Admin
    Cody avatar
    3354 posts

    Posted 19 Jul 2011 Link to this post

    Hello Wilfredo,

    Because you said "it click in different location" makes me suspicious of your browser setting. Please see if this KB article solves this problem.

    Regards,
    Cody
    the Telerik team
    Register today for a live 'What's New in Test Studio R1 2011 SP2' event on Tuesday, July 19 at 2pm EST!

    Have you looked at the new Online User Guide for Telerik Test Studio?
  3. wilfredo
    wilfredo avatar
    13 posts
    Member since:
    Jun 2011

    Posted 19 Jul 2011 Link to this post

    yap that was the coz of the problem and i was not able to reply yesterday as i found that solution. Mousescroll is seems powerful.

    Anyway, thanks for the response. :)

    Regards,
    Wilfred

Back to Top