This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Installation problem

2 Answers 18 Views
GridView
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
Marc Roussel
Top achievements
Rank 2
Marc Roussel asked on 12 May 2010, 03:32 PM
Hi guys,

I just wanted to report an installation problem that caused me a bit of a nightmare to find out what was the cause.

First I was loading a project with a few RadControls in Blend 4 and immediatly I was obtaining a XamlParseException at line 0 position 0.  in the designer.  Not much to help me understand what was going on.

After 2 days of deep working on that anoying problem,  I saw I had Q3 2009 and Q1 2010 installed on the machine.
I did uninstall Q3 2009 and it solved the problem.

I would suggest a fix or modifying your installation package so we have an option to tell to uninstall previous version first.  Something like this.

2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
Accepted
Milan
Telerik team
answered on 14 May 2010, 10:26 PM
Hi Marc Roussel,

Thank you for reporting this issue. We will investigate it and try to fix it for our next release.

I have updated your Telerik points.

Sincerely yours,
Milan
the Telerik team

Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
0
Marc Roussel
Top achievements
Rank 2
answered on 14 May 2010, 10:45 PM
I love the product.  You're the bests !
Tags
GridView
Asked by
Marc Roussel
Top achievements
Rank 2
Answers by
Milan
Telerik team
Marc Roussel
Top achievements
Rank 2
Share this question
or