Errors with your installation packages on Windows 7 64x

2 posts, 0 answers
  1. Mostafa
    Mostafa avatar
    2 posts
    Member since:
    Jul 2010

    Posted 22 Jul 2010 Link to this post

    HI All,

    I am struggling since 2 days for installing your latest release for Sitefinity 3.7 SP3 and i am getting errors.

    Check out this thread with screen shot:

    Also, even the Telerik Controls i'm getting other errors: RadControls_for_Silverlight_4_2010_2_0714_DEV

    See the attached errors.

    Why am i getting all these errors for your installation packages ? Please i want someone to give something i can install on my system Windows 7 x64 Enterprise.


  2. Biliana Ficheva
    Admin
    Biliana Ficheva avatar
    99 posts

    Posted 23 Jul 2010 Link to this post

    Hi Mostafa,

    Could you run the installer with logging enabled and send the log file back so we can try and identify the problem?

    To perform the above operation use the following steps:

    • open a Command Prompt console;
    • navigate to the RadControls_for_Silverlight installer directory;
    • execute the following command msiexec /i [RadControls_for_Silverlight_Installer_FileName] /limev RadControls.Installer.log
    • proceed with the installation and wait until it finishes.
    You can then send us the generated log file.

    I look forward your reply.

    Kind regards,
    Biliana
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
Back to Top