AG_E_PARSER_BAD_TYPE Error

6 posts, 1 answers
  1. om
    om avatar
    26 posts
    Member since:
    Jan 2009

    Posted 24 Jun 2009 Link to this post

    Hi,
    today I downloaded RadGridView version 2009.1.526.1020. I added grid in xaml like:

    <

     

    UserControl x:Class="SilverlightApplication2.MainPage"

     

     

    xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation"

     

     

    xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml"

     

     

    xmlns:controls="clr-namespace:Telerik.Windows.Controls;assembly=Telerik.Windows.Controls"

     

     

    xmlns:grid="clr-namespace:Telerik.Windows.Controls;assembly=Telerik.Windows.Controls.GridView"

     

     

    Width="400" Height="300">

     

     

     

    <Grid x:Name="LayoutRoot" >

     

     

     

    <Grid.RowDefinitions>

     

     

     

    <RowDefinition />

     

     

     

    <RowDefinition Height="40" />

     

     

     

    </Grid.RowDefinitions>

     

     

     

     

    <grid:RadGridView x:Name="radGridView" Grid.Row="0" AutoGenerateColumns="True" >

     

     

     

    </grid:RadGridView>

     

     

     

    </Grid>

     

     

    </

     

    UserControl>

    and Code behind look like:

     

    using

     

    System.Windows;

     

     

     

    using

     

    System.Windows.Controls;

     

     

     

    using

     

    System.Windows.Documents;

     

     

     

    using

     

    System.Windows.Input;

     

     

     

    using

     

    System.Windows.Media;

     

     

     

    using

     

    System.Windows.Media.Animation;

     

     

     

    using

     

    System.Windows.Shapes;

     

     

     

    using

     

    System.Windows.Data;

     

     

     

    using

     

    Telerik.Windows.Controls;

     

     

     

    using

     

    System.Collections.ObjectModel;

     

     

     

    namespace

     

    SilverlightApplication2

     

    {

     

    public partial class MainPage : UserControl

     

     

     

     

    {

     

    static public ItemCollection Items = new ItemCollection();

     

     

    public MainPage()

     

    {

    InitializeComponent();

     

    // Load the Cateogries into the Collection.

     

     

     

     

    LoadItems();

     

    this.radGridView.ItemsSource = Items;

     

    }

     

    private void LoadItems()

     

    {

    Items.Add(

    new Item("1", "Item 1"));

     

    Items.Add(

    new Item("2", "Item 2"));

     

    Items.Add(

    new Item("3", "Item 3"));

     

    }

    }

     

    public class ItemCollection : ObservableCollection<Item>

     

    {

     

    public ItemCollection()

     

    {

    }

    }

     

    public class Item

     

     

     

     

    {

     

    private string _id;

     

     

    public string Id

     

    {

     

    get { return _id; }

     

     

    set { _id = value; }

     

    }

     

    private string _name;

     

     

    public string Name

     

    {

     

    get { return _name; }

     

     

    set { _name = value; }

     

    }

     

    public Item()

     

    {

    }

     

    public Item(string id, string name)

     

    {

    _id = id;

    _name = name;

    }

    }

    }

    Now, as soon, I run my application I get error: AG_E_PARSER_BAD_TYPE [Line: 1 Position: 4505].

    Am I doing something wrong?

  2. Answer
    Vlad
    Admin
    Vlad avatar
    11100 posts

    Posted 25 Jun 2009 Link to this post

    Hi om,

    Can you verify if you have reference to Telerik.Windows.Data.dll?

    Greetings,
    Vlad
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
  3. itsenes
    itsenes avatar
    2 posts
    Member since:
    Sep 2007

    Posted 27 Aug 2009 Link to this post

    i'm also evaluating the silverlight controls suite and i have the same issue when using the RadHtmlPlaceholder control. My application (sl3) is using CAL (prism) and the RadHtmlPlaceholder is hosted inside a usercontrol which is dynamically instatiated and added to a region.
    is this not a supported scenario? am i doing something wrong here?

    please let me know what you think - thank you in advance

    giannis
  4. om
    om avatar
    26 posts
    Member since:
    Jan 2009

    Posted 27 Aug 2009 Link to this post

    Thanks Vlad, it solved the problem!!!
  5. itsenes
    itsenes avatar
    2 posts
    Member since:
    Sep 2007

    Posted 28 Aug 2009 Link to this post

    didn't solve my problem. anything else i could try?

    thanks
  6. Miroslav
    Admin
    Miroslav avatar
    922 posts

    Posted 28 Aug 2009 Link to this post

    Hello giannis,

    The HtmlPlacehoder needs the Windowless property of the plugin to be true.

    Also, do you see the error if you place the HtmlPlaceholder in xaml in the same UserControl that it will normally appear in?

    Hopefully this will work in your case,

    Regards,
    Miroslav
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
Back to Top