This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.

Element find in grid doesn't always work

2 Answers 11 Views
General Discussions
This is a migrated thread and some comments may be shown as answers.
veri555999
Top achievements
Rank 1
veri555999 asked on 21 Sep 2015, 12:18 PM

Hello,

There are 2 grids, one is used to find personnel, the other one is used to find divisions in which the personnel works

The same testing pattern applies to both grids: open the grid, type info in one or several input boxes and select a result. The first grid works fine, however, when using the second grid, it sometimes selects the first result from the list right after opening the grid. And I mean SOMETIMES, because sometimes sets the text in the input box, presses enter and then selects the wanted results, and sometimes it just selects the first result RIGHT AFTER opening the grid.

I'd like to know what could be the reasons that are causing this.

Thanks in advance.

2 Answers, 1 is accepted

Sort by
0
veri555999
Top achievements
Rank 1
answered on 21 Sep 2015, 01:20 PM

Alright, I think I figured it out.

I was giving focus to the input boxes by using the MouseClick() method. I changed them to Focus() and so far everything works without any problems.

0
Ivaylo
Telerik team
answered on 24 Sep 2015, 05:42 AM
Hello Veri,

Glad to hear you have figured it out.

I am closing this case.

Regards,
Ivaylo
Telerik
 
Quickly become an expert in Test Studio, check out our new training sessions!
Test Studio Trainings
 
Tags
General Discussions
Asked by
veri555999
Top achievements
Rank 1
Answers by
veri555999
Top achievements
Rank 1
Ivaylo
Telerik team
Share this question
or