Difference in decompiling when using application and Console

2 posts, 0 answers
  1. Dmitriy
    Dmitriy avatar
    5 posts
    Member since:
    Mar 2016

    Posted 04 Jan 2017 Link to this post

    Hi guys, I have found one problem. When I decompile project from original application - everything works fine, but if I use Command prompt console - I have difference in code. It looks as following. In the original: base.Symbol. In the one from Console: base.get_Symbol().  Why it is like this and how can I fix it? Thanks. Dmitriy
  2. Alexander
    Admin
    Alexander avatar
    336 posts

    Posted 09 Jan 2017 Link to this post

    Hi Dmitriy,

    This seems to be a problem with missing assembly reference. JustDecompile needs all missing references to be resolved in order to produce the most accurate output. The GUI of JustDecompile have mechanisms, that ask the user for the path to certain assembly when it needs it, as opposite to the command line interface, which does not have any of those. Have you resolved some assembly references when you were using the GUI of JustDecompile?

    By default JustDecompile will look in the same folder as the exe/dll for all of its references. If you put all references, which you resolved in the UI, in the folder of the assembly then you should get the same result.

    Regards,
    Alexander
    Telerik by Progress
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
Back to Top