Solution Broken After Upgrade

3 posts, 0 answers
  1. Eric
    Eric avatar
    3 posts
    Member since:
    Nov 2012

    Posted 05 Dec 2013 Link to this post

    Hi,

    I just recently upgraded my project to 2013 SP1 and it broke my solution. The designer opens the form just fine but I can't click any controls. I've attached an image of my error list. Any ideas?

    EDIT: When I close the code-behind for the form and the form designer without saving the errors go away. When I open the designer, I can't click any controls. When I double click the form the code-behind opens and all the errors come back.

    Thanks,
    Eric.
  2. Eric
    Eric avatar
    3 posts
    Member since:
    Nov 2012

    Posted 05 Dec 2013 Link to this post

    I think I got it working again.

    I overwrote the files from the backup before the upgrade then closed VS and ran as admin. When I ran the upgrade again everything appears to be working. Maybe make sure VS is running as admin before allowing an upgrade?
  3. UI for WinForms is Visual Studio 2017 Ready
  4. Petar
    Admin
    Petar avatar
    219 posts

    Posted 06 Dec 2013 Link to this post

    Hello Eric,

    Thank you for contacting us, I am glad that the problem is resolved on your side!

    We haven't come across such an issue while testing in our local test environment. We will review the case in more details and consider your feedback should we decide on improvement.

    If you encounter any future issue don't hesitate to contact us again.

    Regards,
    Petar
    Telerik
    TRY TELERIK'S NEWEST PRODUCT - EQATEC APPLICATION ANALYTICS for WINFORMS.
    Learn what features your users use (or don't use) in your application. Know your audience. Target it better. Develop wisely.
    Sign up for Free application insights >>
Back to Top