not able to launch the application when running automation test cases through Jenkins

2 posts, 0 answers
  1. Prashant
    Prashant avatar
    20 posts
    Member since:
    Nov 2010

    Posted 10 Aug 2012 Link to this post


    we are using Telerik for UI Automation of Silverlight based application.
    We have end to end automation process which will install a build and run Automation test cases.

    We have created one Utility(exe) which will execute All our Automation test cases using Art of test . Runner and we are launching this applications through Jenkins.

    But our application is not getting launched correctly. The UI is not getting loaded on IE browser.
    Please find the attached screenshot.

    Also we would like to know how the Art of Test.Runner is launching the test ? like with wat profile / user or permissions ?

    Is there any one facing same issue ?

    PTC Software.
  2. Byron
    Byron avatar
    184 posts

    Posted 15 Aug 2012 Link to this post

    Hello Madhav,

    I apologize for the delayed response. ArtOfTestRunner.exe should always be run as Administrator and runs Firefox under the default profile. Internet Explorer does not support multiple user profiles running under the same user account.

    I take it that you do not see this IE launch issue when executing the tests directly through Test Studio. Can you confirm this? Also, please provide a copy of the same or a similar utility executable and test project that displays this behavior. It might also help to have a clean application log of this behavior. Thanks for providing the information we need to best advise you.

    Kind regards,
    the Telerik team
    Quickly become an expert in Test Studio, check out our new training sessions!
    Test Studio Trainings
Back to Top