Mousehover over tabstrip, move away, changes to ugly backcolor?

3 posts, 0 answers
  1. Z
    Z avatar
    1 posts
    Member since:
    Sep 2008

    Posted 09 Sep 2008 Link to this post

    I'm building a winforms application and using the Telerik Tabstrip. The tabstrip contains 3 tabItems, all of which have their backcolor explicitly set via the designer. When I run the application program and hover over a tabItem not in focus, or not selected, it's fine, until I move my mouse away, the backcolor changes to something very ugly and unprofessional looking. This ugly color remains until it is in focus or selected, but then of course hovering on the other two unselected tabItems makes those in turn change to this ugly color.$0Is there something I can set or do to fix this? I'm not sure if I've included all relevant information, so forgive me this is my first time posting here.$0$0Thanks ahead of time for any help I receive!$0$0$0$0
  2. shao
    shao avatar
    1 posts
    Member since:
    Sep 2008

    Posted 10 Sep 2008 Link to this post

    I have same problem, how to fix it?
  3. UI for WinForms is Visual Studio 2017 Ready
  4. Paul
    Paul avatar
    1 posts
    Member since:
    Sep 2008

    Posted 15 Sep 2008 Link to this post

    Hi guys,

    I have been using Telerik controls for a long period of time and these components are great!

    As to the issue, although I am using Telerik controls intensively, I did not encounter the described behavior. I did not find the issue reported in the forums as well.

    I think that you should send the Telerik guys sample applications. This will allow them to investigate your cases.
Back to Top