Missing Characters

4 posts, 0 answers
  1. Mike
    Mike avatar
    2 posts
    Member since:
    Nov 2013

    Posted 15 Jul 2014 Link to this post

    Hi,

    I've got a brand new WinForm, I've added the Panorama control, and a few TileElement controls. Strangely, if I enter "Safety Officers" as the text on one of them, the control on screen shows only "Safety Officer". Even if the tile covers 2, 3 or more columns. If I change the text to "Safety Officerss", it then displays "Safety Officers".

    Looks like a bug to me as this is the only combination of words that I've found that does this... I've pluralised other items, and they behave correctly.

    Cheers,

    Mike
  2. Dess
    Admin
    Dess avatar
    1601 posts

    Posted 18 Jul 2014 Link to this post

    Hello Mike,

    Thank you for writing.

    The provided information is not enough for me to reproduce the problem on my end with the specified version 2014.2 617. Could you please provide a sample project in the support thread that you have opened on the same topic? This will let us investigate the precise case and assist you further. Thank you in advance.

    Should you have further questions, I would be glad to help.

    Regards,
    Desislava
    Telerik
     
    Check out Telerik Analytics, the service which allows developers to discover app usage patterns, analyze user data, log exceptions, solve problems and profile application performance at run time. Watch the videos and start improving your app based on facts, not hunches.
     
  3. UI for WinForms is Visual Studio 2017 Ready
  4. Mike
    Mike avatar
    2 posts
    Member since:
    Nov 2013

    Posted 18 Jul 2014 Link to this post

    Hi,

    Here's an example project. I discovered that it works correctly if placed on a RadForm, but not if placed on a normal Form...

    For some reason I can't upload zips, so you can find it here:

    https://onedrive.live.com/redir?resid=62D146A53B73EE62!33470&authkey=!AFdi8dh45xmdQgo&ithint=folder%2c.zip


    Cheers,

    Mike
  5. Dess
    Admin
    Dess avatar
    1601 posts

    Posted 22 Jul 2014 Link to this post

    Hello Mike,

    Thank you for writing back.

    The provided sample project is greatly appreciated. However, I am still unable to reproduce the issue with the missing characters with the specified version 2014.2 617. RadTileElement seems to cut off the text when the available width is not enough to display the entire text. In this situation you can set the TextWrap property to true. Please find attached a sample video (drag and drop over the browser to play), demonstrating the behavior on my end with the provided project. Could you please specify the exact steps how to reproduce the problem with the provided sample project? Thank you in advance.

    Off topic, you are allowed to attach zip files in support threads. However, in forum threads you can attach only images. That is why I asked you to provide the sample project in the support thread that you have opened on the same topic.

    I am looking forward to your reply.

    Regards,
    Desislava
    Telerik
     
    Check out Telerik Analytics, the service which allows developers to discover app usage patterns, analyze user data, log exceptions, solve problems and profile application performance at run time. Watch the videos and start improving your app based on facts, not hunches.
     
Back to Top